Det kan du göra på Seniormässan 2-4 oktober 2018Vill du planera för ett gott seniorliv och samtidigt göra en god sak för de som är äldre?
Då ska du besöka Blomsterfondens monter på Seniormässan den 2-4 oktober.
– Här kommer du bland annat att få tips och råd om du hur kan planera för ditt framtida seniorliv, säger Christel Jansson, insamlings- och kommunikationschef på Blomsterfonden.

Pensionsåldern kanske ligger långt borta för dig men sanningen är att det är bra att planera för ett gott seniorliv långt i förväg. Vill du dessutom ideellt göra gott för Sveriges äldre är det en god idé att göra som 15 000 andra och besöka den populära Seniormässan som håller till i Stockholmsmässans lokaler i Älvsjö 2-4 oktober.

På mässan kan du prova på allt från sång och musik, träning och VR-teknik. Du kan också vara med i utlottning om champagne, spela bingo och få en ny frisyr gratis. Du kan även välja att göra saker som är viktiga för äldre och ditt framtida jag, såsom att bli medlem i den ideella föreningen Blomsterfonden.

Se alla aktiviteter på mässan

På plats i monter C13:60 hittar du Blomsterfonden. De arbetar med omfattande social verksamhet för trygghet, mening, glädje och gemenskap i vardagen och finansieras till största delen av insamlade medel och medlemsavgifter. Om du vill vara med och hjälpa till kan du själv bli medlem, ge en gåva eller bli månadsgivare.
– I vår monter kommer du bland annat att få tips och råd om du hur kan planera för ditt framtida seniorliv, säger Christel Jansson, insamlings- och kommunikationschef på Blomsterfonden.
Bli medlem i Blomsterfonden – läs mer här

Vård, omsorg och social verksamhet
Christel berättar om Blomsterfondens kontinuerliga utvecklingsarbete och snart 100 års erfarenhet av hem och vård för äldre. Blomsterfonden är medlem i Vårdföretagarna och redovisar enligt deras kvalitetsdeklaration. Att kvalitetsdeklarera är att öppet redovisa verksamhetens arbete och resultat gentemot allmänhet, beställare och beslutsfattare. Det bygger förtroende och gör det lättare att välja.
– Vi erbjuder också biståndsbedömd hemtjänst och äldreboende.
Så arbetar Blomsterfonden med vård och omsorg 

Blomsterfonden anordnar även spännande event, seminarier och resor som en del i föreningens sociala verksamhet – helt ideellt.
Den sociala verksamheten finansieras med insamlade gåvor till deras 90-konton, PG 90 25 30-5 och BG 902-5305, och Swish 9025305.
– Vill du veta mer är du varmt välkommen att besöka oss på Seniormässan 2-4 oktober, avslutar Christel.

blomsterfonden

Kort om oss
Blomsterfonden är en ideell förening som arbetar för hem och vård åt dig som är äldre. Vi arbetar för äldres bästa och din rätt till ett tryggt hem, professionell vård och en kärleksfull omsorg.

Kontakt
Varmt välkommen att kontakta oss!

Telefon: 08-555 94 500
E-post: info@blomsterfonden.se