Därför får du lätt torr hårbotten på sommaren

Sommarvärmen är här och det betyder långa dagar på stranden, svalkande dopp i havet och glödande solsken. Dock utsätter sommaraktiviteterna lätt vårt hår och hårbotten för påfrestningar som kan leda till en torr och irriterad hårbotten. Daxxin kan hjälpa till att lugna och motverka dessa problem. 

Hårbotten är en del av vår hud och precis som resten av kroppen behöver den fukt och näring för att hålla sig frisk. När vi utsätter hårbotten för solens starka strålar och badar i saltvatten, klorhaltigt poolvatten eller tvättar håret mer frekvent kan hårbottens naturliga balans rubbas och huden torkas ut. Resultatet kan bli att man drabbas av mjäll eller får en torr, stram och irriterad hårbotten, en torr hårbotten kan även börja klia.

Återställer den naturliga balansen 
Daxxin är utformat speciellt för att lugna och motverka problem som torr hårbotten, mjäll, psoriasis och klåda, och irritation. Genom en unik och mycket skonsam formula av högkvalitativa tensider, så rengör Daxxin både milt och effektivt och kan användas varje dag.

Lämnar ett vackert och friskt hår:
Vissa problemlösande schampon mot mjäll eller mjälleksem kan lämna håret torrt och hårbotten irriterad. Det gör inte Daxxins produkter. De lämnar håret friskt och vackert.

Måste man ha hårbottenproblem för att använda Daxxins hårprodukter?

Nej, inte alls, Daxxin är ett mycket effektivt rengörande schampo som både vårdar håret och gör hårbotten där håret växer från friskt och sunt så det kan användas i motverkande syfte och för att håret ska behålla sitt välmående.

Stimulera blodcirkulationen 
Daxxin är skonsamt och skapar en naturlig balans i hårbotten.
– Du börjar med att blöta håret och applicera en liten mängd schampo i handflatan för att sedan skonsamt massera in det i hårbotten i cirklar. Låt verka 3-5 minuter innan du sköljer ur. Detta stimulerar blodcirkulationen i hårbotten och hjälper till att fördela produkten jämnt. Genom att använda Daxxin regelbundet kan du bidra till att upprätthålla en frisk och återfuktad hårbotten, så att du kan ha en härlig sommarledighet utan obehag.

Hundratusentals personer har varit nöjda med Daxxin och om du upplever torr hårbotten eller får mjäll i sommar rekommenderar jag dig att testa.

Daxxin – Specialister på hårbottenproblem 

  

Daxxin är specialister på hårbottenproblem, schampon speciellt framtagna för att lugna och motverka problem som torr hårbotten, mjäll, psoriasis och klåda, och irritation. Det är testat och bevisat effektiv mot mjäll. Med sin unika formula och noggrant utvalda ingredienser kan Daxxin hjälpa till att återfukta och återställa hårbottens naturliga balans. Håret blir friskt och vackert. Och det är så milt att du kan använda Daxxin varje dag.  

Daxxin finns på alla apotek.

Läs mer på daxxin.se