Därför ska du börja bygga din pool – redan i dagDet blir kyligare och kyligare för varje dag, och för många känns det som en evighet tills dess att vi kan sitta ute i trädgården och njuta av värmen igen. Den som går i tankar om att skaffa pool bör dock påbörja arbetet för nästa års poolsäsong redan nu, berättar Marcus Westerlund, marknadsansvarig på Ellips Pool.

– Många tänker inte på det, men fördelarna med att börja nu på hösten är många.

De allra flesta som äger en tomt har någon gång funderat på att skaffa pool. När solen tittar fram är det en så gott som svårslagen aktivitet, samtidigt som det dessutom kan göra hela tomten avsevärt snyggare. Många drar sig dock för att ta tag i saken, ofta med tron att det är en oundvikligt omständig process. Enligt Ellips Pool och deras marknadsansvarige Marcus Westerlund är så inte fallet.

– All vår produktion sker i Sverige och vi arbetar väldigt snabbt och effektivt, året runt.

Bygga på hösten att föredra
Är man sugen på att skaffa pool inför nästa säsong så finns det flera anledningar att påbörja bygget snarast möjligt. Höst- och vintermånaderna är generellt den allra bästa tiden att bygga pool på – inte minst på grund av markförutsättningarna.

Vill du veta mer om Ellips Pool?

– Det går enklare att gräva, och eftersom poolen inte ska användas förrän om flera månader är allt i ett mycket bättre skick när det är dags att inviga den, förklarar Marcus.

Sker bygget istället under våren innebär det att grävandet och installationen sker samtidigt som vädret blir allt bättre. Många vill av förklarliga skäl bada direkt när möjligheten finns – något som får väntas med om man väljer att bygga under våren.

– Solen skiner men du har inget tralldäck, inget tak och en uppgrävd trädgård. Då blir det inget, såklart. Det är betydligt skönare att få det gjort nu när vi inte tillbringar mycket tid alls utomhus, samtidigt som det dessutom är avsevärt enklare att få tag i maskiner nu.

– Vill du njuta av hela nästa varma vår och sommar är vår rekommendation att börja nu. De som gör det på hösten blir oftast extremt nöjda.

Se hela sortimentet – klicka här

Sarah Sjöströms poolserie
Det råder kanske ingen jättebrist på poolleverantörer i landet, men med Ellips Pool kan du försäkra dig om att du får en trygg och högkvalitativ sådan. Sortimentet är brett, och en av deras mest populära pooler ”Sarah Sjöström-poolen” är ett ypperligt exempel på vacker design och utmärkt material.

– Sarah Sjöström är vår ambassadör, något vi är väldigt stolta över. I hennes serie finns tre olika modeller; Bas, Pro och Ultra. De skiljer sig åt men deras gemensamma nämnare är dess snygga design och att de kommer hålla i generationer framåt, berättar Marcus.

Vill du se läsa mer om Sarah Sjöströms serie?

Ellips Pool är i dag distributör av märket Niveko i både Stockholm och Norrbotten – en pool för dig som är ute efter rejäl exklusivitet. Poolerna är skräddarsydda, enkla att installera och rejält iögonfallande.

– Det finns mycket att välja mellan hos oss på Ellips Pool. Oavsett vad ni är ute efter, stil eller typ av pool, så kan vi garanterat lösa det. Dessutom lovar vi en leveranstid på cirka tio dagar – så det går fort från beställning till utförande, säger han och avslutar:

– Vi finns alltid där som bollplank om ni undrar något. Innan, under eller efter köp.

Vi har levererat och monterat pooler till privatpersoner och offentliga anläggningar i Europa och andra delar av världen. Det har gett oss värdefulla kunskaper som vi gärna delar med oss av till alla kunder.

KONTAKTA OSS

Luleå
0920–23 80 50
Upplands Väsby08-594 108 30
Mail: info@ellipspool.se