Tips: Med Laundrop slipper du ägna flera timmar i tvättstuganStudier visar att en familj i genomsnitt spenderar åtta timmar i veckan, alternativt 17 dygn per år, med sin tvätt. Att slippa tvätta på egen hand har tidigare varit en dröm, som för många varit svår att nå när alternativen varit krångliga och dyra. Tack vare företaget Laundrop kan du luta dig tillbaka och njuta av att din smutstvätt hanteras professionellt och skyndsamt och levereras till din dörr – ren, sorterad, vikt och manglad.

I Sverige är det för många en ren självklarhet att ibland beställa mat till dörren, oavsett om det handlar om tidsnöd eller brist på ork. Utomlands är det dock ännu vanligare att låta någon annan hantera sin tvätt – något som ännu inte är lika vanligt förekommande i Sverige. Utvecklingen visar dock på att allt fler svenskar den senaste tiden blivit mer öppna för att mot betalning låta andra utföra deras hushållstjänster, och med anledning av detta grundades Laundrop i januari 2019.

– Vi vet att många besväras att att förhålla sig till tidsbokning av tvättider och att spendera helgen med tvätt och torktumling av familjens kläder. Vår tjänst kan liknas vid att beställa hem hem en pizza när man inte orkar eller hinner att laga mat själv. Du kan boka in upphämtning av tvätt precis så ofta som du vill, det är helt upp till dig, förklarar Jesper Pettersson på Laundrop.

Laundrops tvättpåsar är gjorda av återvunnet tyg och är dessutom helt återvinningsbara

Kom igång på mindre än tre minuter
Att väl komma igång med sin beställning av tvätt hos Laundrop är enkelt ur alla avseenden. Det enda du behöver göra är att fylla i ditt postnummer för att se om du är innanför deras serviceområde, välja storlek på din tvättpåse eller övrig önskad service – sen är det bara att fylla i din adress och betala. Vid ditt köp ingår alltid sortering, mangling, vikning, parning av strumpor och leverans från och till dörren.

Ibland finns det behov av en mer omfattande tjänst, såsom exempelvis mattvätt, vattenbaserad kemtvätt eller olika former av skrädderitjänster. Detta är något som många antingen inte har tillgång till eller tillräcklig kunskap att genomföra på egen hand, men även här finns Laundrop som hjälp.

– När vi tvättar så använder vi parfymfria tvättmedel fria från kemikalier, grön vattenbaserad kemtvätt och vi levererar med elfordon både till och från tvätteriet. Det är bra för dig, och det är bra för miljön!

Mycket snabb leverans
För den som inte har en egen tvättmaskin i sin bostad innebär smutstvätt i de allra flesta fall en rejäl huvudvärk. Ofta är de lediga tiderna svåra att boka, på obekväma tider och dagarna innan utsatt tid brukar inte heller garderoben sprudla med valmöjligheter. En av många fördelar med Laundrop, utöver att du slipper de tråkiga tvättmomentet, är att det går väldigt snabbt.

Vill du se hela prislistan? Klicka här!

– Vi erbjuder upphämtning varje vardag mellan kl 10-15 eller 17-22, och returen är klar redan till dagen efter. Du kan även välja vår tilläggstjänst Expressleverans, vilket innebär att vi hämtar mellan 7-10 på morgonen och du har dina rena kläder redan samma dag på kvällen.

– Det här är en tjänst som alla ska kunna använda, vare sig det handlar om barnfamiljer, äldre, studenter eller av dig som är ensamstående.

Upphämtningen sker via elfordon på utsatt tid, vars plats du dessutom kan följa i realtid, innan det åker till ett Laundrop-tvätteri med professionella arbetare.

– Laundrop är en totallösning för all din tvätt och din garderob. Med koden Laundropexpressen får du dessutom 100 kronor rabatt på ditt första köp, avslutar Jesper.

Välkommen till Laundrop. Det är vi med den turkosa färgen. Vi är ett team av drivna och kreativa entreprenörer som strävar efter 100% kundnöjdhet genom snabb, enkel och miljövänlig hantering av din tvätt. Vi vill se till att du som kund ska känna dig trygg och bekväm med att lämna din tvätt till oss.