Därför ska du köpa en begagnad proffsdator från Bytdator.seÄr du på jakt efter en ny dator som är av god kvalité och vill få den till ett billigt pris? Då är en begagnad proffsdator från Bytdator.se det perfekta valet för dig. Inte bara är deras renoverade laptops och stationära datorer prisvärda, tåliga och snabba – de är också positiva för miljön.

Produktionen av elektronikprodukter som datorer förbrukar stora mängder naturresurser och bidrar till den globala uppvärmningen. Genom att köpa en begagnad proffsdator från Bytdator.se gör du en miljöhandling och bidrar till en bättre värld. Inte bara handlar du en dator med gott samvete, du får också en dator som är av mycket god kvalité.
– Det är så många datorer som slängs bort för tidigt när de har så mycket kvar att ge. Därför har vi valt att fokusera på en cirkulär ekonomi och kan på så sätt minska på e-waste och spara på värdefulla naturresurser. Vi köper in gamla proffsdatorer som har en mycket hög standard från företag som inte behöver dem längre. Vi renoverar sedan datorerna och erbjuder dem till ett billigt pris, säger Harri Hatunen som jobbar på Bytdator.se.

Datorerna som Bytdator.se säljer kommer exempelvis från märken som Dell, HP och Lenovo. Innan datorerna säljs så inspekterar personalen på Bytdator.se de inre och yttre ytorna noggrant och rengör dem så att de blir skinande. På hemsidan klassificeras sedan varje produkt så att du enkelt kan se om produkten har något slags slitage. I webbutiken kan du även se hur mycket utsläpp varje begagnad dator sparar på.

Sugen på en dator från Bytdator.se? Klicka här

Nöjda kunder och en garanti på ett år
På Trustpilot har Bytdator.se ett genomsnittligt betyg på 4.6 av 5, vilket innebär att de har mycket nöjda kunder. Deras höga betyg beror mycket på att deras datorer har en mycket hög kvalité, men även att man får fri frakt och en garanti på ett år om man inte skulle vara nöjd med sitt köp.
– En stor anledning till att vi köper in datorer från företag är för att de är mycket tåligare och byggda av mycket kvalitativa komponenter. De är gjorda av bättre material och kan hantera mer stress, de är byggda för att hålla, säger Harri Hatunen. 

En annan anledning till att datorerna från Bytdator.se är att föredra är för att de är redo att användas direkt man får dem. Alla datorer har blivit installerade med Windows 10 och det enda man behöver göra när man fått hem datorn är att stoppa i kontakten – sedan är datorn redo att köras.

Populära gamingdatorer från serien GreeniX
För den som vill köpa en speldator passar en dator från Bytdators egna gamingserie GreeniX perfekt. GreeniX gamingdatorer är byggda med tåliga chassin, högkvalitativa moderkort och strömaggregat i företagsstandard som kombinerat med nya grafikkort och snabba SSD hårddiskar ger mycket prisvärda och hållbara speldatorer. I serien finns billigare speldatorer som fungerar bra till enklare spel som Minecraft, League of Legends och Roblox. Men även mäktiga speldatorer för maxad grafik och krävande spel finns att välja emellan.
– Namnet GreeniX kom från en kombination av färgen grön och fågeln fenix. Det symboliserar datorerna väldigt bra eftersom de återföds från begagnade datorer till kraftfulla gamingdatorer, avslutar Harri Hatunen.

Kika in gamingdatorerna från serien GreeniX

Bytdator.se säljer prisvärda och högkvalitativa begagnade datorer som varit i leasingavtal hos företag. Hos vårt utbud hittar du professionella datorer och tillbehör för studier, hemma-användning, till arbetet eller fritid. Du kan dessutom anpassa din beställning genom att lägga till olika tillbehör som exempelvis en väska, extra minne eller en separat dockningstation. Vi säljer även skärmar och tangentbord.

Besök Bytdator.se