SuperFynd med snabb leverans hos Fyndiq

Marknaden drivs av konkurrens, där priset som den ene handlaren erbjuder kan pressas ner av en annan handlare. Däremot är marknaden i dag så stor att du lätt kan gå vilse i havet av handlare, inte minst på nätet. Fyndiq har löst det genom att samla erbjudanden från olika handlare på en och samma plats.

112-appen stoppade branden: ”Kunde gått riktigt illa”

Sedan sin lansering har den kostnadsfria SOS Alarm-appen blivit en stor succé, och har på bara några månader fått över en miljon nedladdningar. För några veckor sedan kom applikationen till stor användning och var anledningen till att en bostadsbrand hann släckas i tid.

Aviciis hyllningskonsert slutsåld – nu kan du vinna ett av tre exklusiva VIP-paket

Inom en timme sålde biljetterna slut till Avicii Tribute Concert for mental Health awareness. För den som inte vill missa årets event, erbjuder nu en av de stolta huvudsponsorerna Urbanista, chansen att vara på plats genom att tävla ut exklusiva VIP-paket.

Portföljförvaltning ger företag lägre elpriser

Många företag upplever det svårt och krångligt att hantera elkostnaderna på ett effektivt sätt. Brist på tid, möjlighet eller kunskap är vanliga orsaker. Tack vare skräddarsydd portföljförvaltning kan företag och bostadsrättsföreningar få hjälp med hanteringen av elinköp. Portföljförvaltning riktar sig till företag som vill ha en professionell hantering av elpriset, men som inte har tid eller möjlighet att bevaka elmarknaden på egen hand.

Här är unika utbildningen för dig som vill in i framtidsbranschen

Heta Utbildningar i Härnösands kommun introducerar nu utbildningen Montageledare Solel inför höstterminen 2019. Yh-utbildningen har tagits fram i samråd med företag som är verksamma inom solelsbranschen.

”Jag vill att alla ska ha råd med en elcykel”

Har du också insett de många fördelarna med en elcykel men känner att det är för dyrt att köpa en egen? 
Stark Drive vill göra elcykeln tillgänglig för alla och har skapat prisvärda och högkvalitativa modeller – till priset av en vanlig cykel. 
– De är förmodligen de mest prisvärda cyklarna i världen, säger Oscar Stark, vd.

Spara tusenlappar – när du köper begagnad elektronik

Är du sugen på en ny telefon men har en plånbok som säger ifrån?
Du är inte ensam – men det finns ett smart sätt att komma undan billigare.
På iElektronik.se kan du fynda både telefoner, surfplattor och datorer – och spara tusenlappar.