Spara tid och elförbrukning med air fryers

Dagens air fryers är så mångsidiga att de till stor del kan ersätta såväl ugn som spis. Med OBH Nordicas air fryers kan du spara upp till 65% energi jämfört om du använder en vanlig ugn.

Så kommer du undan billigare och miljövänligare när du köper ny telefon

Allt för många byter ut sin mobil eller smartklocka så fort senaste modell blir tillgänglig, ett faktum som sliter otroligt mycket på miljön och även kostar stora summor pengar. Därför ska du tänka till innan du köper ny elektronik – och förslagsvis även spana in iXpress stora utbud. Hitta din nya uppgradering och gör samtidigt både planeten och plånboken en tjänst – tryggt och säkert!

Med produkter från iXpress gör du gott för både plånbok och miljö

Det råder ingen brist på mobiltelefoner på marknaden, och med ett ständigt nytt utbud kommer du alltid behöva spendera rejält när det är dags att uppgradera. Det vill iXpress ändra på genom att erbjuda begagnade men alltjämt högkvalitativa mobiler – och mycket mer.

Har du husdjur och vill underlätta städandet? Bissell är din räddning

Att ha husdjur är som att ha extra familjemedlemmar. Vi älskar dem men de ställer också till med stök i form av djurhår som hamnar överallt och smutsiga tassavtryck efter lekfullt bus utomhus. Bissell kan vara din räddning med sina dammsugare specifikt framtagna för hushåll med djur. Ett smidigt sätt att bli av med djurhår och djurlukt. Med Bissell blir städandet enkelt! Bara för att man har ett husdjur behöver […]

Smygstarta sommaren med IMUS terrassvärmare

Efter en lång och kall vinter är längtan efter värme och ljumma, ljusa sommarkvällar större än någonsin. För den som vill säkra de varma, härliga kvällarna på altanen eller balkongen i sommar finns IMUS terrassvärmare – som är både energisnål och helt säker för barn och husdjur.

Därför ska du köpa en begagnad proffsdator från Bytdator.se

Är du på jakt efter en ny dator som är av god kvalité och vill få den till ett billigt pris? Då är en begagnad proffsdator från Bytdator.se det perfekta valet för dig. Inte bara är deras renoverade laptops och stationära datorer prisvärda, tåliga och snabba – de är också positiva för miljön.

Kommunikationsroboten AV1 förenklar skolgången för frånvarande barn

I dag finns det minst 10,500 barn i Sverige som av olika skäl inte kan vara fysiskt på plats i skolan under längre perioder. Oavsett om det handlar om problematisk skolfrånvaro, lång- tidssjukdom eller en kronisk diagnos innebär det samma svårigheter i slutändan.

– Det blir svårt att hänga med i studierna, men det innebär även ofta ofrivillig ensamhet för den hemmasittande eleven. Därför skapade vi kommunikationsroboten AV1, förklarar Karen Dolva, medgrundare och vd på No Isolation.

Gör gott för dig, miljön och Västerviks lokala föreningar – genom Västerviks Miljö & Energi

Det råder ingen brist på elleverantörer i landet, men att välja en lokal sådan likt Västervik Miljö & Energi innebär fördelar på flera sätt. Här får du 100 procent förnybar el, möjligheten att stötta det lokala näringslivet och en mycket enkel upplevelse.

– Du slipper krångel och får ett tryggt, hållbart och lokalt elavtal, säger Joakim Hesselgård, marknadschef och Elhandelsansvarig hos Västervik Miljö & Energi.

Nyhet: Här är världens första app för att panta förpackningar

I en tid av ökad miljömedvetenhet vill allt fler göra bättre val. Nya kostnadsfria appen Panta På gör den ambitionen både lönsam och lättare att förverkliga. Nu kan du förutom burkar och flaskor panta både plastpåsar och plastförpackningar – och få pengarna direkt in på ditt bankkonto.

SuperFynd med snabb leverans hos Fyndiq

Marknaden drivs av konkurrens, där priset som den ene handlaren erbjuder kan pressas ner av en annan handlare. Däremot är marknaden i dag så stor att du lätt kan gå vilse i havet av handlare, inte minst på nätet. Fyndiq har löst det genom att samla erbjudanden från olika handlare på en och samma plats.