Gör som Laila och börja resan mot välmående – Hemifrån och gratis!Året som gått har varit tufft för många och välmåendet har kanske inte varit på topp. Flera av oss arbetar hemma och de kan tära både psykiskt och fysiskt. Känner du viljan att ta tag i ditt välmående och ge det en boostGör som Laila Bagge och gå med i Kvix wellness-gemenskap! 

Närmare 30 000 medlemmar har redan hittat till Kvix gemenskap. En online-gemenskap där du via din dator, TV eller telefon kan förbättra ditt välmående hemifrån. Kvix sänder livepass varje dag med allt ifrån träning, meditation och föreläsningar för att förbättra ditt välmående från topp till tå. Med Kvix Free kan du helt gratis vara med på alla livepass med instruktörer som inspirerar. Laila Bagge är en av de som testat Kvix Free och är nöjd.  

– Det känns som att jag har en egen PT hemma. Det är sjukt skönt, säger Laila Bagge efter hon testat passet Fysmys 

Spana in Kvix utbud här!

Påbörja din hälsoresa
Kvix är perfekt för dig som vill kicka igång din hälsa. Under dessa hemmatider när gym och föreläsningar inte är lika tillgängliga är detta verkligen en tillgångDu kan skaffa Kvix Free genom att gå in på kvix.se och logga in med din Facebook eller skapa ett konto med din mejl. Under livepassen kan du chatta med instruktören eller föreläsaren och ställa frågor. Det går även att dela med sig av sin kamera och på så sätt få live-feedback. Ingen annan än instruktören kan då se dig och funktionen är självklart frivillig.

 Jag ska lätt göra det här fler gånger istället för att gå på gym, säger Laila Bagge om Kvix Free 

Boka in dig på ett pass idag! 

Varierande utbud för ditt välmående
På Kvix finns kunskap som hjälper både kropp och knopp. Lyssna på föreläsningar om intressanta ämnen såsom utbrändhet, föräldraskap och kost. Det finns något för alla! Det är inte bara kroppen som ska vara må bra, få med hjärnan också. Men om du hellre vill hoppa upp och röra dig finns mängder av olika pass att delta . Med allt ifrån yoga, styrka eller dans kan du garanterat hitta din favorit.  

Dela med dig av din resa
Du kan dela med dig av din upplevelse och inspireras av andra genom hashtagen #kvixlive och spana in @kvixlive på sociala medier. Kom in i värmen och börja boosta ditt välmående idag med Kvix! 

Välkommen till Kvix. En plats för välmående med allt från föreläsningar till styrketräning, yoga och mindfulness.

Hitta din balans i livesända pass tillsammans med andra, oavsett om du kommit långt på din träningsresa eller är nybörjare. 

Wellness för alla
Kvix Free är gratis! Registrera dig helt utan bindningstider eller kortuppgifter och boka in dig i livepass redan idag. Lägger du till en prenumeration får du dessutom tillgång till passen i efterhand via Kvix Anytime.

Kvix vänder sig till alla som vill förbättra sitt fysiska och mentala välmående – och ha kul på vägen.