Därför ska du ta med familjen till Arena Skövde på jullovetSnart är det äntligen dags för jullov igen och det är hög tid att börja planera vad man ska hitta på. Ska ni stanna på hemmaplan är ett besök på Arena Skövdes upplevelsebad en perfekt aktivitet.

– Vi kommer bland annat ha julmys på vår relaxavdelning hela lovet, berättar Fredrik Ridderbacke, marknadsansvarig på Arena Skövde.

Snart infaller det efterlängtade jullovet som ofta innefattar snö, julklappar och familjetid. Kanske har du och din familj en resa inplanerad, men om inte är det ett perfekt tillfälle att besöka Arena Skövde.

Arena Skövde är en mötesplats för alla generationer där du kan äta och dricka gott, motionssimma, bowla, gymma, koppla av på deras relaxavdelning, följa idrott på elitnivå, gå på konsert, konferens eller massage – det är också en arena för vattenäventyr. Kastar du dig gärna ut i vågorna och testar vattenrutschkanor? Eller njuter du hellre i varma pooler? Äventyret passa hela familjen.
Se öppettiderna för upplevelsebadet och hopptornet under jullovet

Just upplevelsebadet har flera gånger vunnit utmärkelsen Sveriges Bästa Äventyrsbad och Årets Turistmål. På plats finns allt från vattenrutschkanor om 370 meter och hopptorn till en våg- och utebassäng. För de våghalsiga finns rutschkanorna Magic Hole och Black Hole och för dig som gillar äventyr och fart finns Vildforsen och Turbo. Här kan du utmana familj och vänner och se vem som åker snabbas. Din åktid, och dagens snabbaste tid, visas i slutet av banan. Låt tävlingen börja!
Spana in utbudet av rutschkanor – klicka här

Dessutom finns en drakpool som är en härlig upplevelse för de minsta barnen där de kan få chans att träffa draken Sim-Sala-Bim som ”gillar” att hoppa från badets hopptorn.

”Simma i ett tropiskt korallrev”
Du kan också testa Arena Skövdes Illusion. Här kan du uppleva hur det är att bada i en regnskogsglänta med krokodiler – om du vågar, säger Fredrik Ridderbacke, marknadsansvarig på Arena Skövde.

Fredrik berättar vidare att upplevelsebadet kommer att ha extra långa öppettider under jullovet. Bland annat kommer hopptornet att vara öppet längre än vanligt och dessutom kommer det att anordnas extra roliga aktiviteter.
– Vi kommer också att ha julmys på vår relaxavdelning hela jullovet, berättar han.


Historik
1971 byggdes C-hallen och 25-metersbassängen med undervisningsbassäng
1996 renoverades hela Arena Skövde
2002 invigdes rehabiliteringsbassängen A-& B-hallen
2008 invigdes sportbarerna, den nya foajén och torget och Actig Gym fick nya lokaler
2009 i augusti invigs O´Learys bowling och restaurang och december Sveriges häftigaste upplevelsebad med tillhörande relaxavdelning

Kontakt
Varmt välkommen att kontakta oss!

Telefonnummer:
0500-498750 
E-post: arenaskovde@skovde.se
Besöksadress: Egnells väg 1, 541 41 Skövde