Därför ska du välja en ställbar säng från TM-Sängar!

Sängen är för de flesta en helig plats och god sömn är viktig för att vi människor ska må bra. Med en ställbar säng från TM-Sängar höjer du kvaliteten på din sömn. Sängen har justerbar huvud- och fotsektion samt en tryckavlastande madrass som formar sig efter kroppens konturer. Här kan du läsa mer om fördelarna och vilken säng som passar dig bäst!

En ställbar säng justerar du efter de behov och stöd som din kropp behöver under natten.  Det är en extra stor fördel för dem med rygg- och nackproblem. En höjbar huvudända ”bäddar” för skön komfort vid TV-tittande eller för lyxiga stunder som en frukost på sängen.

Köp en ställbar säng här!

Så här fungerar den tryckavlastande bäddmadrassen – ”Certified Space Technology”.
TM Sängar erbjuder ställbara sängar i storlekarna 90 cm och 180 cm. Du kan välja mellan hårdhetsgraderna mjuk, medium eller fast. Alla sängar är tillverkade i Sverige med 5-zons pocketresår och motor med trådlös fjärrkontroll.  Självklart följer också ”rymdmadrassen” TM Superior med, som är en tryckavlastande bäddmadrass med en Outlast® teknologi som ger den optimala kroppstemperaturen. Inte för varmt eller för kallt, precis lagom. Teknologin är erkänd av NASA som ”Certified Space Technology”.

– TM Superior-madrass består av två olika lager. Ett mjukt komfortlager med bättre andningsförmåga som avlastar axlar och ben och ett stödjande lager som ger stöd och optimal tryckavlastning för höften.

”Tack vare det viskoelastiska cellmaterialet formar sig madrassen efter kroppens konturer och ger fullständig tryckavlastning så att kroppen kan vila i ett naturligt läge”, säger Jens Rosén, grundare och VD för TM-Sängar.

Bästa sängen för ryggen
Sängen formar sig precis efter kroppens konturer så att du ligger i en ergonomisk korrekt position. Sängen är speciellt framtagen för ryggbesvär. Studier har visat på behandlingsfördelarna med madrasstypen. Madrassen hjälper ryggens leder, muskler och diskar att vara i ett naturligt avslappnat läge.

Sängar och madrasser för ryggproblem

Hitta din perfekta säng – anpassad efter din kropp
När du köper en ställbar säng från TM-Sängar ingår en helt komplett säng inklusive en tryckavlastande bäddmadrass, resårsäng och sängben. Sängen är ljusgrå med exklusiva champagneben i aluminium.

Vid beställning väljer du hårdhetsgrad på sängen. Den mjuka sängen upplevs som att sova på moln. Med hårdhetsgraden medium och fast får du lite bättre stöd men behåller fortfarande känslan av att sväva.

Vilken hårdhetsgrad som fungerar bäst är individuellt. Den största betydelsen är, vilken hårdhetsgrad du vanligtvis trivs bäst med. Sedan påverkas valet av din kroppsform och om du har några besvär. Först efter det kommer vikten.

– Ring eller mejla TM-Sängar om du vill ha råd kring vilken säng du bör välja.

Testa i 60 dagar
Du har 60 dagars provsömn på sängarna och madrasserna och det är enkelt att byta till en annan hårdhetsgrad vid behov. Du har därmed möjlighet att testa och göra en fullständig utvärdering hemma i lugn och ro.

TM-Sängar grundades 2007 och är idag en av Sveriges största internet-leverantörer av tryckavlastande madrasser tillverkade av så kallad "memory foam". Kunden erbjuds fri  frakt i hela Sverige, 60 dagars provsömn och upp till 15 års garanti.
Läs mer på tm-sangar.se
Telefon: 0493-10044 Mail: info@tm-sangar.se