Det mesta av det bästa – när coverbandet BUBB äntrar scenen

BUBB är ett modernt coverband som gör sköna tolkningar på så väl gamla som nya svenska och utländska låtar. Med stor flexibilitet och involverande av varje enskild kund gör de spelningen personlig just för ditt evenemang.
– Vi förstår att varje enskilt event är unikt och därför vill vi göra varje spelning till något extra, säger Antonio "Tonna" Simunovic, sångare och gitarrist.

Är det dags att planera sommarfest, kundevent eller bröllop – eller börjar tankarna redan vandra mot kickoff, after-ski eller julfest?  Oavsett vilken typ av evenemang det är dags för kan coverbandet BUBB hjälpa till att sätta guldkant på kvällen.
– Vi har över 100 pop- och rocklåtar för alla åldrar i vår repertoar och ni får gärna vara med och välja ut godbitarna som passar er bäst, säger Antonio "Tonna" Simunovic, bandets sångare och gitarrist.

Kicka igång med musikquiz
BUBB består av fem medlemmar; Tonna på sång och gitarr, Kenta på trummor, Ogga på gitarr, Sigge på bas och Flumbo på synt. De erbjuder möjligheten att exempelvis bjuda på gästframträdanden och spela upp speciella låtar som betyder något särskilt för just er – men det mest populära inslaget i en kväll brukar vara ett skräddarsytt musikquiz.
– Det är ett oslagbart sätt att kicka igång middagen eller festen på!
Läs mer om BUBB och boka här

 För den mindre eller mer intima tillställningen kan de köra akustiskt eller uppträda som trubadur. Antonio berättar att varje enskilt event är unikt och att det ju finns många tanke- och planeringstimmar bakom varje tillställning, och att BUBB därför vill göra varje spelning till något extra.

– Hittills har vi fått möjligheten att uppträda på evenemang hos allt från fotbollsklubbar och säljbolag till revisions- och konsultföretag. Det är alltid lika roligt att vara med och bidra till att höja stämningen och se hur roligt alla har. Det gör att vi ser fram emot nästa gig redan innan det pågående har tagit slut.

Boka BUBB

Skicka ett mail till tjena@bubb.se eller ring Antonio på 070-790 00 25

  • företagsfester / kick-off / after-ski
  • bröllop / privata fester / kalas
  • mingel / unplugged / middag

Vi har uppträtt med artister så som Niklas Strömstedt, Magnus Bäcklund och Linda Bengtzing m fl

Läs mer om vad som ingår och hur det går till!