Kolla: Vilket fritidshus passar dig?Svenskar är kända för att älska sina fritidshus och vi tillbringar gärna  våra lediga dagar där.
Om det är dags för dig att ta steget in i fritidshusvärlden kan du få hjälp att välja det perfekta huset – och placera det var du vill i Sverige.
– Det finns ett hus för varje familj, säger Mattias Larsson, marknadsansvarig på Borohus.

Ett fritidshus är synonymt med allt från sol, bad och plock och fix i trädgården till grillmiddagar med släkten och en god bok framför brasan. Det är en investering i livskvalitet dit man kan rymma och glömma vardagen. Ett fritidshus på landet är de flesta svenskars favoritplats och något som många drömmer om.
Drömmer du om ett hus på landet? Kika in i Borohus fritidshus här

Borohus fritidshus är byggda med stor omsorg för att du och din familj ska kunna njuta av fritiden – året om; både när sommarsolen lyser som mest men också när vintern rasar utanför stugknuten. 
– Fritidshusen är byggda för året-runt-bruk, oavsett var i Sverige du väljer att bygga. Stort och högt i tak, litet med hög mysfaktor eller modernt med annorlunda fönster. Det finns ett hus för varje familj, säger Mattias Larsson.

”Fundera över vad som är viktigt”
Det kan dock vara klurigt att veta vilket hus som passar dig och din familj bäst. Är ett stort kök ett måste för familjen att samlas i på morgnarna? Vill barnen ha ett lekrum eller ska det vara nära och enkelt att släppa ut hunden i trädgården?
– Vi kan hjälpa er att skapa drömhuset.
Vilket hus passar er? Här kontaktar du Borohus för att få hjälp

1. ”En modern touch”
Är du intresserad av design och tycker det är viktigt att ditt fritidshus glänser i området är Tredje Näset ett enplanshus som bör falla dig i smaken. Det har en spännande fönstersättning och liggande, avlånga fönster som tillsammans med pulpettaket skapar en unik karaktär som är din att göra till din egen.
– Det finns tre sovrum och stora öppna gemensamhetsytor som passar barnfamiljen perfekt. 
Vill du också ha en modern touch på ditt hus? Klicka här

2. ”En dröm för odlingsfantasten”
Älskar du att laga mat och bjuda över gäster på middag kan Sjätte Tunet passa dig perfekt. Det är ett av de mer populära enplanshusen med ett stort rymligt kök med utgång till terrassen där du kan ha både en kryddodling och grönsaksland.  
– Det är den stora farstukvisten och ryggåstaket tillsammans med den karaktäristiska utskjutande vinkeln med fönster åt tre håll skapar som skapar den klassiska känslan.  
Vill du se hur det ser ut? Klicka här

3. ”Drömhuset för den stora familjen”
Är ni många i familjen eller ofta har många gäster över kan Andra Lyckan vara huset för er. Det är det praktiska huset med fyra sovrum som är smart placerade. 
– Utgången till altanen är dessutom placerad i husets vinkel, vilket ger en vindskyddad uteplats perfekt för långa dagar och kvällar med familjen.
Behöver du också ha ett hus som passar hela familjen? Klicka här 

4. ”Släpp in sommarljuset”
Vill du utnyttja ljuset till fullo och ha ett hus med ett fantastiskt ljusinsläpp är Andra Klinten ett lofthus som borde falla dig i smaken. Det är huset där både vardagsrummet och köket har högt i tak vilket tillsammans med det enorma ljusinsläppet skapar husets speciella känsla. – Uteplatsen får även en vacker kuliss med de stora fönsterpartierna och fritidshuset passar dig som vill ha det luftigt och mycket ljust hemma. 
Se de stora fönsterpartierna på huset här

5. ”Lantställets lyxigaste hus”
Är du ute efter ett stort, lyxigt New England-inspirerat hus som sticker ut är Femte Klinten tvåplanshuset för dig. 
Den välkomnande känslan som den amerikanska verandan ger förstärks av den rejäla entrén och den stora köksön som finns att välja till i det stora öppna köket. 
– Matplatsen omges av stora fönster och helglasade pardörrar vilket tillsammans med balkongen på övervåningen ger den lyxiga känslan. Om oss
Borohus startades 1928 och är en av Sveriges äldsta hustillverkare. Vi har varit husleverantörer och byggt hus, villor och fritidshus åt tusentals nöjda kunder. Borohus har genom tiderna varit ett av de mest framgångsrika i husbranschen. 

Vi har försäljningskontor på flera platser i Sverige och även verksamhet utomlands. All tillverkning sker i Mjöbäck, ett litet samhälle mellan Borås och Falkenberg, där trähustraditionen levt och erfarenheter samlats i århundraden.

Vår affärsidé
Vi erbjuder flexibla boendelösningar med hög kvalité. Tillsammans med ett bra pris gör det Borohus till det självklara valet av hustillverkare.

Kontakt
Varmt välkommen att kontakta oss på telefon eller mejl.

Tel: 0325- 18620
E-post: info@borohus.se