”Drömmen om pool och spabad är allt mer nåbar”Sommaren är i full gång och vädret har inte snålat med värmen i år heller. Tänk att kunna ta ett svalkande dopp i din alldeles egen pool. Svenska Pool & Spa kan göra drömmen till verklighet.

– Drömmen om pool och spabad är allt mer nåbar tack vare en ökad närhet till våra butiker, konkurrenskraftiga priser och ett ökat utbud, berättar Josef Johansson, franchisechef på Svenska Pool & Spa.

Speciella visningslokaler
Hos Svenska Pool & Spa värderas väldesignade visningslokaler. Går du i tankar om att skaffa pool och besöker en av poolföretagets många butiker är det svårt att inte inspireras av härliga miljöer och stilfulla pooler.

– Vi har ett stort sortiment att välja mellan och det är mycket att se i butikerna. Vi vill att alla ska kunna ”klämma och känna” inför sitt val av pool, säger Jennifer Lönning, VD-assistent på Svenska Pool & Spa.

Hitta din närmaste visningslokal

Skräddarsydda paket
Går du i tankar om att skaffa pool och även vill ha poolen unik och personlig, kan du räkna med att det du söker också finns här. Svenska Pool och Spa arbetar ständigt för att se till att alla ska kunna njuta av en pool i sin trädgård oavsett förutsättningar

– Det är ett väldigt personligt arbete när vi installerar poolerna och inte så mycket standard, även om den möjligheten också finns, såklart. Poolbranschen är inte så stor och har inte funnits så länge i Sverige, men de som jobbar hos oss har väldigt bra och omfattande erfarenheter. Dessutom har många byggt pooler själva och kan bidra med sin kunskap, berättar Jennifer.

Mycket att välja mellan
– Det finns som tidigare benämnt ett stort utbud och vi gör det alltid lätt för kunden att välja det som passar dem allra bäst. Vår personal ser till att hitta den ultimata lösningen, fortsätter Jennifer.

Beroende på budget, design och tid finns det att välja mellan en drös av alternativ hos Svenska Pool & Spa.

– Vi har till exempel en så kallad Coralpool. Den är optimal om man har en lite lägre budget och man behöver inte heller köpa till montering då den är väldigt enkel att installera, säger Jennifer och fortsätter:

– Det finns också bra alternativ för dig som gärna vill ha en pool så fort det bara går. Glasfiberpoolen är både lättskött och går snabbt att få på plats. Träpoolen är också enkel montera om man är händig. Sen har vi också något vi brukar kalla den ”bästa av de bästa”. Thermopoolen har en fantastisk livstid och isoleringsförmåga. En längre monteringsperiod är att räkna med, men i och med att poolen är en accessoar i hemmet för en lång tid framöver kan det vara värt det i slutändan.

Jennifer understryker också vikten av rätt tillbehör till dig som vill ha pooler eller spabad. Pooltak, cirkulationssystem, pooltäckning och mycket annat kan vara svårt att hålla koll på men hos Svenska Pool & Spa får du all hjälp och service du behöver.

– Vi kommer alltid att rekommendera det som är bäst för dig utifrån dina behov. Vi löser allt, så att du kan fokusera på det roliga.

Allt fler väljer att investera i en pool eller spabad till sin trädgård. Marknaden växer liksom efterfrågan på skräddarsydda kompletta lösningar. Pool-och spabad är inte längre en lyx och långväga dröm utan ett trädgårdssmycke för alla oavsett storlek på plånbok.

Svenska Pool och Spa säljer pooler, spabad och bastutunnor. Våra butiker hittar ni i Motala, Linköping, Jönköping, Stockholm, Göteborg och Borås.

Vi utför installationer samt ger erfarna råd och tips kring byggnation skötsel. Vi säljer även tillbehör så som pooltak, poolsten, sandfilter, kemikalier, lampor, uteduschar, rutschkanor och mer därtill. Besök oss gärna eller vår hemsida www.svenskapoolspa.se.

Allt i vårt produktsortiment kan skickas inom hela Sverige.

Varmt välkomna!