Experten: Nu gör kurvorna comebackAllt fler efterfrågar sina former efter en graviditet, enligt Fredrik Gewalli, vd på Apskliniken.se. Här möts du av både kompetens och kvalitet hos kliniken med unika koncept.

Ett allt mer efterfrågat område för kvinnor som genomgått sin barnafödande period är att göra ingrepp för att få tillbaka sina kurvor. Fredrik berättar även att inte bara formerna blir bättre: hållningen blir också till det bättre samtidigt som bysten kommer upp och bålstabiliteten ökar.

Nyfiken på vad ingreppen kostar? Se här!

– Det är ett intressant fenomen och den så kallade naturliga skönheten är väldigt efterfrågad. Det är mycket nytt som vi arbetar med som ger ett bra resultat, förklarar Fredrik.

För den som har eftergivlig hud vid bysten kan man med hjälp av ingrepp förstärka huden med ett resorberbart nät, något som Fredrik kallar för ”en inre BH”. En annan nyhet som gynnar den som efterfrågar former är enligt Fredrik bukplastik, där man med hjälp av den senaste tekniken använder ”body sculpturing” mer än tidigare.

Se alla ansiktsingrepp som Apskliniken utför

– Med bukplastik återfår man formen, men utöver det även en förbättring av sin bålstabilitet. Många upplever genom ingreppen att deras tidigare smärtor vid ländryggen förbättras markant.

Naturlig skönhet är en röd tråd
Med nya tekniker, med allt från näsplastik till fett-transplantation finns mycket av det som efterfrågas hos Apskliniken.

– Vi bygger ett koncept i estetisk plastikkirurgi, vilket baseras på former, linjer och proportioner, säger Fredrik och avslutar:

– Det finns även en efterfrågan av ett så kallat Brazilian Butt Lift. När man utför detta, ofta tillsammans med bukplastik eller fettsugning, finns risker och man bör vara lite försiktig. Det finns risker med att göra stora fett-transplantationer till stussen. Man måste kunna anatomin, teknikerna och ha ett gott omdöme som plastikkirurg. När vi formar helheten med midja, höfter och ländryggen behöver stussen faktiskt bara måttliga förändringar för att kurvorna ska framhävas.

Senaste tekniska utrustningen och specialistutbildad personal
Hos Artistic Plastic Surgery finns den senaste tekniska utrustningen och omhändertagen blir du endast av specialistutbildad personal som tar hand om dig före, under och efter ditt besök. Man är också noga med att säkerheten och tryggheten kommer i första hand.

– Vi finns i Göteborg, Halmstad och Borås. I Göteborg befinner vi oss på Västsveriges största privatsjukhus, Carlanderska, vilket är en trygghet för de allra flesta, säger Fredrik Gewalli, vd på Artistic Plastic Surgery.

Fredrik Gewalli är plastikkirurg och VD på apskliniken.se och Ordförande i Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi SFEP.se Här möts du av både kompetens och kvalitet hos kliniken med unika koncept.

Hos Apskliniken.se/Artistic Plastic Surgery Sweden finns den senaste tekniska utrustningen och omhändertagen blir du endast av specialistutbildad personal som tar hand om dig före, under och efter ditt besök. Man är också noga med att säkerheten och tryggheten kommer i första hand.

På kliniken utförs en stor mängd ingrepp, samtliga med många års erfarenhet och goda resultat bakom sig.

Vi finns i Göteborg, Halmstad och Borås. I Göteborg befinner vi oss på Västsveriges största privatsjukhus, Carlanderska, vilket är en trygghet för de allra flesta, säger Fredrik Gewalli.

031 146060