Edgy Veggy Cup – veganska snabbmåltider när tiden tryterAtt äta hälsosamt är inte alltid enkelt. Ibland är man på språng. Ibland räcker bara inte tiden till. Då är det lätt hänt att man vänder sig till snabbmatsdisken där näringsinnehållet ofta är lågt och salthalten hög. Nya Edgy Veggie Cup To Go är ett bra alternativ för dig som vill ha en god, snabb och hälsosam måltid – oavsett om du är hemma, på jobbet eller i skidbacken.

I en hektiskt värld med familjeliv, träning, studier och jobb, är det vanligt att matlagningen prioriteras bort. För att stilla hungern vänder man sig ofta till färdigmat som blir klar i ett nafs men som ofta har ett näringsfattigt innehåll. Kanske känner du igen dig? Då kan Mountainfields nya Edgy Veggie Cup To Go vara något för dig – näringsrika, veganska måltidskoppar som blir klara på fem minuter.

Intresserad av Edgy Veggie Cup To Go? Klicka här

Finns i tre spännande smaker

Edgy Veggie Cup to go finns i tre olika varianter:

– Chili sin Carne Classic; med svarta bönor, kidneybönor och tomater som gör den rik på protein.

– Quinoa & Chickpea Fajita style; med bland annat quinoa, kikärtor och röd paprika som gör den rik på fiber.

– Rice & Lentils Red Curry; med ris och bruna linser – en naturlig fiberkälla.

Har du kort om tid men en kurrande mage? Läs mer om Edgy Veggie Cup To Go

Endast naturliga ingredienser

Edgy Veggie Cup To Go innehåller endast naturliga ingredienser med ett näringsrikt innehåll och saknar övriga tillsatser. Måltiderna innehåller inga animaliska ingredienser och är även helt glutenfria. Med sitt proteinrika innehåll kan Edgy Veggie To Go med fördel ätas som en separat måltid, eller som ett mellanmål när magen kurrar lite extra. Det enda du behöver göra är att tillsätta kokande vatten, röra om och vänta i fem minuter – vips så är måltiden klar!

Vill du veta mer om Edgy Veggie Cup To Go? Klicka här

Du kan köpa de hälsosamma måltiderna på Coop eller beställa hem dem direkt från Mountainfields webbshop. Där kan du även ta del av deras spännande produktutbud från hela världen.

Mountainfield är en liten firma, driven av en handfull personer, som har arbetat med livsmedel i många år. Några av oss är vegetarianer, några är experter på matvaruingredienser, men det som lett oss till varandra är vårt stora intresse för hälsosam och god mat.

Vi reser ofta runt i världen för att hitta inspiration och identifiera nya livsmedelstrender. Därav möter vi ständigt på spännande produkter som vi tycker oss sakna på hyllorna i Skandinavien. Detta försöker vi att göra något åt, och vårt mål är att öka utbudet av spännande matvaror, så du får flera produkter att välja mellan! Samtidigt vill vi gärna göra det enklare för dig att köpa goda och hälsosamma matvaror i det dagliga — utan att behöva spendera alltför mycket tid i köket.