Vardagslyxen lockar hos Kahls The & KaffehandelI en stressig värld blir möjligheten att stanna upp och njuta av livets goda desto viktigare. Svenska Kahls The & Kaffehandel har sedan 1911 lockat in livsnjutare till sina många specialistbutiker där nymalet kaffe, spännande tesorter och premiumchoklad ger vardagslyx till svenskar över hela landet.

Inget säger vardagslyx som en kopp kvalitetskaffe och en handgjord chokladpralin. Kahls The & Kaffehandel har 26 specialistbutiker runt om i Sverige som erbjuder just en guldkant i tillvaron. I butikerna trängs drygt 140 sorters te i lösvikt och många sorters kaffe med konfektyrer som chokladkakor, praliner, kex, marmelader och fina presentkorgar. Kaffet och tesorterna rostas och blandas lokalt på rosteriet i Göteborg som funnits sedan 1911.

– Vi är egentligen gamla specialistbutiker i modern tappning. Merparten av allt kaffe är ekologiskt och Fairtrade-märkt och verksamheten är ceritiferad för att kunna möta förväntningarna som våra kunder har idag. Vi jobbar mycket med hållbarhet och utveckling kring frågor som rör bönderna i kaffe- och teländerna, berättar Ömer Deveci, Franschise Manager på Kahls The & Kaffehandel.

Presenter för alla tillfällen
Sortimentet består enbart av premiumprodukter som man inte hittar i sin vanliga matbutik. Många går till Kahls The & Kaffehandel för att komponera ihop egna presenter till vänner och familj eller passar på att unna sig en take away-kopp med nymalet kaffe.

– Personalen i butikerna är väldigt duktiga på att hjälpa till att skapa lyxiga presenter och många kommer in och gör egna ihopplockade gåvor för till exempel alla hjärtans dag, mors dag eller födelsedagar. Våra kunder uppskattar också själva känslan av att komma in i en butik och känna dofterna, lukta på olika tesorter och prata med personalen som sitter på stor kunskap.

Moderniserar utan att tappa historiken
Kahls gedigna historia blandas med franchisekedjans ambition att fortsätta utvecklas och hänga med i trenderna. Man planerar bland annat att lansera en e-handel för att kunna möta sina kunder även där och de moderniserar kontinuerligt butikerna – utan att för den delen tappa känslan av historiken i väggarna.

– Vi arbetar ständigt med att hitta nya spännande produkter och uppgraderar lokaler i modern tappning. Många av våra franschisetagare har funnits i tiotals år och den första butiken har fortfarande samma ägare efter 17 år. De känner sig stolta över att representera Kahls och Kahls produkter vilket märks i alla återkommande nöjda kunder.

Kahls The & Kaffehandel är en modern specialistbutik med ett fullsortiment av kaffe, te och choklad. Vi erbjuder även de tillbehör som krävs för att skapa den perfekta stunden av njutning och vardagslyx. De omsorgsfullt utvalda te- och kaffesorter som erbjuds i butikerna produceras hos anrika Kahls i Göteborg och är resultatet av noggrann provsmakning och förädling. Kahls är sedan förra seklets början ett familjeägt rosteri och en av landets få smaksättare av te. Detta gör att vi slipper långa transporter och kan garantera färska produkter med bästa hållbarhet. Idag är Kahls The & Kaffehandel en framgångsrik butikskedja med ett 30-tal utvalda enheter med bästa tillgänglighet, från Malmö i söder till Umeå i norr, drivna av engagerade och kunniga franchisetagare.