Förläng badsäsongen – med ett pooltak från QualitypoolSommaren 2018 bjöd på rekordhöga temperaturer, men det är svårt att förutspå vädret när du planerar din semester. En regnig sommar kan lätt sätta stopp för lata dagar vid poolen – men med ett pooltak från Qualitypool kan du bada hela sommaren utan att bli blöt av vatten från ovan.
– Det förlänger badsäsongen med dubbla tiden, säger Stefan Haga, vd.

Badsäsongen är här och de flesta av oss längtar efter svalkande dopp. Är du en av alla som funderat på att anlägga en pool i trädgården, men tvekat på grund av att det verkar krångligt och tar lång tid?

Företaget Qualitypool levererar glasfiberpooler och spabad av högsta kvalitet med snabba leveranstider.
– Vi hjälper dig med alla beslut som ska tas hela vägen från början till slut. Väljer du att installera ett pooltak till din swimmingpool ökar du inte bara din badsäsong, du minskar även uppvärmningstid och kostnader för kemikalier, säger Stefan Haga, vd.

Så här ser Qualitypools pooltak ut

Erbjuder helhetslösningar
Qualitypool hjälper dig från tanke till färdig produkt. De levererar spabad från Europas ledande och största producent Wellis samt deras egna Qualityspa.
– Vår styrka är våra helhetslösningar. Vi levererar en hel badlösning där allt kan ingå, berättar Stefan.

 

Lista: Fem fördelar med att installera ett pooltak

  1. Du förlänger din badsäsong. Med ett pooltak slipper du bry dig om molninga dagar och kan dubbla längden på badsäsongen.
  2. Du sparar tid och pengar. Ett pooltak gör att du kan minska uppvärmningskostnader och uppvärmningstid.
  3. Du är snäll mot miljön. Genom att skydda din pool med ett pooltak går det åt mindre kemikalier – och utsläppen minskar.
  4. Du slipper städningen. När barr, gräs och annan smuts inte kan ramla ner i poolen behöver du inte städa poolen från ovan lika ofta.
  5. Du slipper oroa dig för olyckor. När du har låst ditt pooltak behöver du inte oroa dig för att någon ska ramla ner i poolen när du inte är där.

 

Pooltak

Qualitypool hjälper dig att bygga din pooldröm och skapa en färdig badmiljö efter just dina önskemål.  Vissa modeller, till exempel den populära glasfiberpoolen, kan du ha i trädgården en vecka från beställningsdagen. Med en glasfiberpool med pooltak får du en lyxpool till bra paketpris.

Läs mer här