Funderar du på att bygga pool – tänk långsiktigtMånga önskade nog att de hade haft en egen pool förra sommaren, som gick till historien som en av de varmaste någonsin. Planerar du att investera i en pool gör du klokt i att ta råd av experter. Pahlén har mer än 50 års erfarenhet av tillverkning av kvalitetsprodukter och hjälper dig gärna med att uppfylla dina pooldrömmar.

Känslan av en egen pool, att bara kunna kliva ut i trädgården för ett dopp precis när du vill är ovärderlig. Att slippa ta med barnen i en varm bil och trängas på en badstrand är ytterligare en angenäm fördel. Poolen blir snabbt en naturlig plats att koppla av och umgås på för hela familjen.
– Det är en frihetskänsla att ha en egen pool. Poolmiljön blir ditt eget semesterparadis, säger Stefan Pahlén, VD på Pahlén.

Våga satsa på premiumprodukter av högsta kvalitet
För att du skall kunna njuta av din pool under lång tid framöver är det viktigt att alla detaljer är av högsta kvalitet och anpassade till det nordiska klimatet. Väljer du att installera Pahlén-produkter i din pool får du ett system där samtliga produkter är kompatibla och fungerar perfekt tillsammans. Material som brons, rostfritt syrafast stål och titan är noga utvalt för en lång livslängd och bästa driftsäkerhet. Pahlén är ett svenskt företag som har funnits i Upplands Väsby i 50 år och bygger sin verksamhet långsiktigt för ett tryggt val.

Sikta på ett bekymmersfritt poolägande
Sandfiltret och pumpen är hjärtat i poolen och måste vara perfekt optimerade för just din pool. För en behaglig badtemperatur värms poolvattnet med exempelvis en Inverter värmepump eller en värmeväxlare som kan installeras och anslutas till din befintliga värmeanläggning.

För dig som vill unna dig extra lyx och bekvämlighet kan MiniMaster, en automatisk mät- och doserutrustning och UV-rening vara den perfekta lösningen. Auto-UV titanium kan reducera klorhalten i poolen med upp till 70% och minimerar dessutom uppkomsten av klorlukt.

En belysning i poolen ger en behaglig stämning och ökar möjligheten till bad dygnet runt samtidigsom den ger extra säkerhet vid kvällsdopp. För den design- och kvalitetsmedvetne, som vill satsa på kvalitet i alla pooldetaljer, är rostfritt syrafast stål det självklara valet.

En pool med rätt dimensionerad utrustning och korrekt vattenvård sköter sig nästan självt. Konsultera en expert inom poolutrustning, hos Pahléns kunniga återförsäljare kan du känna dig trygg inför ditt poolprojekt.  

Tips inför ditt poolbygge – klicka här
Här kan du även hitta en poolkonfigurator som hjälper dig att sätta ihop ett specialanpassat utrustningspaket för just din pool.

Samla inspiration och kunskap inför ditt poolprojekt
En pool är så mycket mer än bara en simbassäng. Poolen blir en lekplats, en motionsanläggning, en vacker och harmonisk plats för middagar och framförallt en plats att koppla av på. Går du i poolbyggnadstankar ska du inte missa att besöka Pahléns vackra showroom i Upplands Väsby, där du kan samla inspiration och kunskap inför ditt drömprojekt.

 Om Pahlén 
Pahlén är ett svenskt företag med lång erfarenhet av tillverkning av poolutrustning i material av högsta kvalitet, som garanterar lång livslängd och driftsäkerhet. Pahlén strävar alltid efter bästa kostnads- och energieffektivitet samt högsta säkerhet för både konsumenten och miljön.