Här är den nyttiga nöten – som du nog inte hört talas om

Att äta nötter gör gott ur många perspektiv, framförallt träning och hälsa. Många i Sverige älskar allt från cashew till jordnötter och har det som ett nyttigare substitut i tv-soffan, eller för ett uppiggande mellanmål under arbetsdagen. Nu finns nöten som Arash Chark, vd på Nöten by Zeytoon, kallar för en av den mest hälsosamma – och en av världens bäst bevarade hemlighet: Pilinöten.

reFitness hjälper dig att komma igång med träningen på allvar

Med ett 2019 som börjar löpa mot sitt slut börjar allt fler tänka på de ständigt förekommande nyårslöftena. Ett av de mest vanliga handlar om att gå upp och ned i vikt och att träna mer, något som många tycker är lättare sagt än gjort. Nu finns ReFitness som hjälper dig att nå dina mål för en bättre hälsa.

Hur många gånger kissar du per dag?

Vattenbaserade pumpakärneextraktet Uretin hjälper dig att hålla tätt!

Öka din koncentration med Calmelin, det naturliga kosttillskottet

Stress, oro och ångest är något som drabbar många. Du ska hinna med alla måsten på jobbet, i hemmet och samtidigt ha tid till ett socialt liv. Långvarig stress kan bland annat påverka den kognitiva förmågan och ge koncentrationssvårigheter– men det finns hjälp att få. Det naturliga kosttillskottet Calmelin med L-theanin som huvudingrediens ger dig ökad koncentration och fokus genom att sänka stressnivåerna i kroppen.

Nyhet i Collanfamiljen: ”Ger en riktig skönhetsboost”

De allra flesta vet om att det är viktigt att vårda hudens utsida, men nu förstår alltfler att ”du är vad du äter” är adekvat även för huden. Varumärket Collan står bakom kvalitet, bra rå- varor och rena smaker. Basen i alla produkterna är kollagen – ett ämne som håller huden elastisk och slät.