Här är vitaminer och mineraler som gör gott – på riktigt

Det råder ingen brist på vitaminer, mineraler och annan hälsokost på marknaden. Men faktumet till trots kan det ändå vara en utmaning att hitta produkter som innehåller bra ingredienser och som dessutom ger bra effekt och fungerar väl. Nu har hälsokostbolaget DCG Nordic AB lanserat sin nya serie CareMe: som är speciellt framtagen på modern forskning med fokus på både naturliga och rena ingredienser.

Använd AlkaTroz för ett fortsatt rörligt liv

Att känna att kroppen inte kan röra sig som du vill är påfrestande och kan hindra dig från att göra det du verkligen vill i livet.

Jenny, 43, blir piggare av att äta Astaxin: ”Och lederna slutar knaka!”

I tider då vi behöver hålla immunsystemet extra starkt finns det många knep att ta till; exempelvis god sömn, motion och bra kost. Ett annat tips är det svenska kosttillskottet Astaxin®, som både bidrar till immunsystemets normala funktion och kan reducera trötthet och utmattning.
– När jag äter Astaxin känner jag skillnaden – jag blir piggare och får mer energi, säger Jenny Hammar, 43.

Kosttillskottet MagnesiMed gav Kristina en ny livskvalitet: ”Nu sover jag hela natten”

Med kosttillskottet MagnesiMed kan oroliga ben och lindriga muskelkramper bli ett minne blott. MagnesiMed innehåller noggrant utvalda magnesiumkällor för optimalt upptag i kroppen och kan ge effektiv hjälp mot lättare kramper, så att du kan fortsätta leva ett aktivt liv.

Forskaren: “Så kan du bli kvitt dina ledbesvär – helt naturligt”

Stela och onda leder kan göra vardagen problematisk och humöret lågt. Är du en av dem som ser förbrukning av smärtstillande läkemedel som ett nödvändigt ont så kan nyheten Zincumin vara din lösning. Det är ett unikt kosttillskott som både kan lindra och förebygga ledvärk med hjälp av enbart naturliga ingredienser.

Därför är sömn den nya trenden

Kost och träning i all ära, utan god sömnkvalité spelar det mindre roll hur många timmar du spenderar på gymmet eller hur bra du äter. Därför introducerar One Happy Company AB nu drycken Snoooze i Skandinavien, som syftar till att hjälpa fler att höja sin sömnkvalité.

Här är den nyttiga nöten – som du nog inte hört talas om

Att äta nötter gör gott ur många perspektiv, framförallt träning och hälsa. Många i Sverige älskar allt från cashew till jordnötter och har det som ett nyttigare substitut i tv-soffan, eller för ett uppiggande mellanmål under arbetsdagen. Nu finns nöten som Arash Chark, vd på Nöten by Zeytoon, kallar för en av den mest hälsosamma – och en av världens bäst bevarade hemlighet: Pilinöten.

reFitness hjälper dig att komma igång med träningen på allvar

Med ett 2019 som börjar löpa mot sitt slut börjar allt fler tänka på de ständigt förekommande nyårslöftena. Ett av de mest vanliga handlar om att gå upp och ned i vikt och att träna mer, något som många tycker är lättare sagt än gjort. Nu finns ReFitness som hjälper dig att nå dina mål för en bättre hälsa.

Hur många gånger kissar du per dag?

Vattenbaserade pumpakärneextraktet Uretin hjälper dig att hålla tätt!

Öka din koncentration med Calmelin, det naturliga kosttillskottet

Stress, oro och ångest är något som drabbar många. Du ska hinna med alla måsten på jobbet, i hemmet och samtidigt ha tid till ett socialt liv. Långvarig stress kan bland annat påverka den kognitiva förmågan och ge koncentrationssvårigheter– men det finns hjälp att få. Det naturliga kosttillskottet Calmelin med L-theanin som huvudingrediens ger dig ökad koncentration och fokus genom att sänka stressnivåerna i kroppen.