Så kommer du enklare tillbaka till hälsosamma rutiner efter semestern

Nu börjar många komma tillbaka från semestern och kanske unnat sig lite extra och tummat på träningen kan det vara svårt att komma tillbaka till rutinerna. Ifall du vill göra det enklare att komma i gång och få i dig näringsrik kost som smakar gott måste du testa Inika Superfoods!

LaktasDuo® minskar dina besvär med laktosintolerans och gasbildning – snabbt och enkelt

Avstår du från viss typ av mat och tackar nej till sociala tillställningar för att du är orolig för gasbesvär på grund av din laktosintolerans? Det finns hjälp att få. Svenska företaget Add Pharma Nordic AB utökar nu sitt produktsortiment med LaktasDuo® som förbättrar nedbrytningen av laktos och hjälper till att minska gasbesvär. Gaser i […]

För mycket av det goda?

Fettansamlingar sker inte bara på mage, lår och rumpa utan även kring organen. Här spelar levern stor roll som kroppens reningscentral. Leverns funktion är central för en välfungerande kropp och inverkar på ämnesomsättningen. Vi vet att det finns flera skäl till varför levern kan överbelastas; det kan vara överkonsumtion av skräpmat eller alkohol men även […]

Maria åt sig frisk – med
Superfood & Berries

Maria har levt med hypotyreos i över ett decennium. För några år sedan eskalerade hennes hälsoproblem och hon fick diagnosen kronisk urinrörskatarr och Reynolds syndrom. Läkarna förslog nya och fler mediciner och olika behandlingar, men ingenting hjälpte. Då tog hon saken i egna händer och åt sig frisk med Superfood & Berries.

Fyll på dina kraftstationer med PQQMax® – så här funkar det

Känner du dig inte lika pigg som du gjorde förr? Det kan bero på att dina mitokondrier, de så kallade kraftstationerna i dina celler, inte arbetar optimalt. Med åldern försvagas våra mitokondrier och blir dessutom färre till antalet. Därför erbjuder DCG Nordic sitt kosttillskott PQQMax® – för att du, trots att åren går ska kunna känna dig pigg och stark i vardagen.

Gå ner i vikt med svensk innovation

Stina har alltid haft lätt för att gå upp i vikt och med åldern har det blivit näst intill omöjligt att bli av med envisa extrakilon. Stina har testat många produkter som stöd, men ingen har fungerat riktigt bra. När hon började med svenska kosttillskottet Fat Burner kom äntligen resultaten. Redan efter två månader hade […]

Tennistränaren får energi av Astaxin: ”Känns nästan som fusk”

Redan som sexåring började Mikael Nork spela tennis och i tonåren klättrade han snabbt från hjälptränare till huvudtränare i hemmaklubben på Mälaröarna utanför Stockholm.
Hans intresse för kost och hälsa gjorde att han blev intresserad av att lära sig mer när han upptäckte att kosttillskottet Astaxin® gav honom mer energi på tennisplanen.
– Jag tycker att det är helt otroligt att en liten kapsel kan göra så stor skillnad, säger han.

Här är vitaminer och mineraler som gör gott – på riktigt

Det råder ingen brist på vitaminer, mineraler och annan hälsokost på marknaden. Men faktumet till trots kan det ändå vara en utmaning att hitta produkter som innehåller bra ingredienser och som dessutom ger bra effekt och fungerar väl. Nu har hälsokostbolaget DCG Nordic AB lanserat sin nya serie CareMe: som är speciellt framtagen på modern forskning med fokus på både naturliga och rena ingredienser.

Använd AlkaTroz för ett fortsatt rörligt liv

Att känna att kroppen inte kan röra sig som du vill är påfrestande och kan hindra dig från att göra det du verkligen vill i livet.

Jenny, 43, blir piggare av att äta Astaxin: ”Och lederna slutar knaka!”

I tider då vi behöver hålla immunsystemet extra starkt finns det många knep att ta till; exempelvis god sömn, motion och bra kost. Ett annat tips är det svenska kosttillskottet Astaxin®, som både bidrar till immunsystemets normala funktion och kan reducera trötthet och utmattning.
– När jag äter Astaxin känner jag skillnaden – jag blir piggare och får mer energi, säger Jenny Hammar, 43.