Gör en modern hårtransplantationAllt fler utför hårtransplantationer i dag, och med den teknik som finns är det lätt att förstå varför. Swedish Hair Clinic använder sig av moderna sådana, som med sin långa erfarenhet och stora kunskap inom hår- och skäggtransplantation kan se till självförtroendet får ett lyft.

På bakhuvudet och på sidan av huvudet fortsätter det växa hår. Dessa hårsäckar har helt enkelt en förmåga att producera hårväxt livet ut, därför är det dessa man vill åt när en hårtransplantation görs. Genom att förflytta hårsäckar från både sidan och baksidan av huvudet till toppen kan Swedish Hair Clinic genomföra en lyckad hårtransplantation på alla sina kliniker.

– På vår klinik hanterar vi ditt hår tryggt och säkert. Vår höga kompetens understryker det, berättar Firaz Anik, patientansvarig på Swedish Hair Clinic.

I dag finns två olika metoder att utföra ingreppen på, varav den senaste och mest moderna kallas FUE-metoden. Den senaste metoden är vad Swedish Hair Clinic tillämpat hos sig, och medför enligt dem inga synliga ärr – något som är ett problem med andra metoder.

Även för skäggväxt
Skäggväxt är ett mode som funnits sedan många århundraden, men att få skägget att växa är inte helt enkelt för många. Många känner till hårtransplantationer, men att det i dag inte är några problem att ge skäggväxten ett lyft är inte lika självklart. Det är nämligen inga problem att göra en hårtransplantation för skägget, precis som med huvudet.

Swedish Hair Clinic har även en klinik i Turkiets största stad, Istanbul, vid namn Istanbul Hair Clinic. Att besöka just Turkiet för hårtransplantationer är något som ökat i popularitet, och anledningarna är flera. En anledning är att det ofta är ett billigare alternativ i jämförelse med svenska kliniker, och Firaz berättar att en annan bidragande orsak är att Turkiet är världsledande inom området.

– Kunskapen inom hårtransplantationer i Istanbul är högre än någon annanstans, säger han.

Hos Swedish Hair Clinic får du en kostnadsfri konsultation – boka här

Även för kvinnor
Att den nya FUE-metoden fungerar på kvinnor är inte bara unikt, det innebär att alla kan göra en hårtransplantation i dag. Enligt Firaz är även detta ingrepp smärtfritt, då det förfinats genom åren med den nya FUE-metoden.

– Hårtransplantationer är smärtfritt. Det är egentligen lokalbedövningen som kan göra lite ont, men inget annat.

En hårtransplantation är ett val som kan gynna dig livet ut, då du som genomgår operationen kommer ha nytta av fortsatt hårväxt livet ut. Kemikalierna i vetenskapligt obeprövade schampon och dylikt som utlovar hårväxt kan vara en djungel du lätt drunknar i, därför finns det en trygghet i att göra en hårtransplantation istället.

– Hår ger självförtroende! Hårtransplantation kan vara livsförändrande för många, det är kanske det bästa med mitt jobb. Leendet på folks läppar efter en hårtransplantation är pricken över i, avslutar Firaz.

Swedish Hair Clinic är en specialinriktad klinik med huvudsaklig inriktning på hårtransplantationer. Våra transplantationer utförs dels i Istanbul, Turkiet, dels på vår klinik här i Sverige, i Knivsta utanför Stockholm. Vi har höga krav på kompetensnivån hos de läkare och sköterskor som utför våra behandlingar. Alla våra anställda är erfarna och kompententa och lever upp till internationell branschstandard, vilket vi garanterar enligt våra villkor.

Om du som kund har några frågor ger vi dig svar direkt, eller skickar frågorna vidare till vår läkarexpertis för att kunna bedöma ditt ärende ordentligt. Vid kontakt går det bra att använda såväl engelska som svenska. Majoriteten av vår patientkrets är svenskar, men vi har även patienter från andra delar av Europa.