Gör som mästarnas mästare: Skräddarsy ditt vitaminpaketMagdalena Forsberg får sitt vitaminpaket direkt hem i brevlådan varje månad.
Ta självtestet för att skräddarsy ditt paket.
– Världens smidigaste grej, säger Magdalena Forsberg.

Magdalena Forsberg prenumererar på vitaminer
– Jag vill må bra och därför börjar jag alltid dagen med min vitaminmix från dinVitamin, säger Magdalena Forsberg, vår svenska skidskytte-hjältinna med bland annat sex VM-guld och två OS-medaljer.

Efter avslutad idrottskarriär är Magdalena fortfarande väldigt mån om sin hälsa, tränar nästan dagligen och är noga med vad hon äter. För henne är kosttillskott till hjälp för att säkerställa ett fullgott intag av näringsämnen.
– Under min tid som aktiv så åt jag kopiösa mängder mat och då fick jag i mig allt jag behövde, men nu äter jag betydligt mindre och känner mig inte säker på att jag får i mig allt min kropp behöver. Därför kompletterar jag med kosttillskott.

Vilket kosttillskott passar dig?
Vitaminer och mineraler får vi i oss framförallt via kosten. Om du tänker på att äta en allsidig kost och få i dig gott om frukt och grönsaker är det ofta inget problem att få i sig alla vitaminer och mineraler du behöver. Men vissa näringsämnen kan man ändå lida brist på.

D-vitamin till exempel får vi i oss framförallt från solen. Därför är det inte konstigt att många svenskar lider av D-vitaminbrist under vinterhalvåret.

Även hälsomedvetna personer som tränar hårt kan drabbas av magnesiumbrist som man bland annat kan känna igen i form av muskelkramper på natten.

Idag är det också många som lever i en stressig vardag, kanske till och med i kombination med hård träning. Då är det bra att tänka på antioxidanter som kan motverka de negativa effekterna av stress och skydda kroppens celler och DNA mot fria radikaler. Det gör antioxidanten Q10 som finns i, bland annat jordnötter, rött kött och fet fisk. Eller ännu enklare via kosttillskott.

dinVitamin hjälper dig att ta reda på vilka vitaminer och mineraler du behöver med ett enkelt självtest. I testet får du svara på frågor om din livsstil och dina behov. Som resultat får du en rekommendation av fyra kosttillskott skräddarsydda efter dina svar.
Är du nyfiken på vilka vitaminer som är lämpliga för dig? Gör testet här

Så fungerar dinVitamin-prenumeration
Din personliga rekommendation av kosttillskott från självtestet kan du prenumerera på via dinVitamin. Varje månad får du 30 små påsar hemskickade till dig. Det är dagliga portionspåsar med de tillskott du behöver.

Du slipper ha burkar med vitaminer hemma som får köksskåpen att svämma över och behöver inte längre slänga tillskott som gått över bäst före datumet. Med dinVitamin får du precis de kosttillskott du behöver, direkt i brevlådan varje månad, inget slöseri!

Om du redan vet vilka vitaminer och mineraler du behöver kan du sätta ihop ditt eget paket av kosttillskott själv. Prenumerationen kan du dessutom ändra och anpassa när som helst.
Vill du pröva en smidig prenumeration på kosttillskott? Klicka här

Magdalena Forsberg litar på dinVitamin
Magdalena Forsberg samarbetar med dinVitamin för att de delar samma värdegrunder: kvalitet, pålitlighet och sundhet. Det är ett modernt och smidigt sätt att handla kosttillskott, särskilt när man är på resande fot som Magdalena ofta är.
– Inför och under OS är den största skräcken att bli sjuk. Man vill ju inte missa något när vinter-OS bara hålls var fjärde år. Det är många års förberedelser som ligger bakom de där OS-loppen och förväntningarna är skyhöga. Den här vintern har jag inte varit sjuk en enda gång och det tackar jag dinVitamins kosttillskott för. Ett stort plus är ju att det är så lätt att ta med sig lådan med tillskotten när man reser – den tar ju ingen plats och allt är redan förpaketerat i vitaminpåsarna. Världens smidigaste grej!

Om oss
dinVitamin är ett varumärke inom inkClub-koncernen. Vi har sysslat med e-handel i snart 20 år. Under dessa år har över 5 miljoner unika kunder handlat bläck &toner, kaffe, kontorsartiklar, kosttillskott, dammsugarpåsar och väldigt mycket annat av oss.

Verksamheten sträcker sig över 10 länder i Europa och all verksamhet bedrivs från Sverige. Vi har ett stort socialt engagemang tillsammans med Samhall där vi hjälper människor med funktionsnedsättningar ut i arbetslivet.

Kontakt
Varmt välkommen att kontakta oss!

Tel: 018-10 22 22 
E-post: info.se@dinvitamin.com


 

I Magdalenas dinVitamin påse

- Omega-3
- D-vitamin
- Q-10
- Multivitamin Kvinna

 

Läs mer om dinVitamins färdiga vitaminpaket eller skräddarsy ditt eget paket som Magdalena Forsberg