Missa inte årets party – nu drar Sveriges största Oktoberfest igångTyskt öl, tyrolermusik och Lederhosen. Förbered dig på en total bayersk upplevelse och en fantastisk atmosfär när Sveriges största Oktoberfest nu drar igång i Göteborg.

Oktoberfest, den årliga ölfestivalen i München, är en av världens största folkfester och varje år vallfärdar miljontals människor till München för att delta. Men även om du inte kan åka hela vägen till Tyskland har du faktiskt möjlighet att vara med. Sedan 2013 anordnas nämligen Sveriges största Oktoberfest i Göteborg och årets upplaga är större än någonsin.

Boka din plats på årets Oktoberfest här.

Årets Oktoberfest anordnas på Bananpiren i Göteborg där besökarna kommer att kunna njuta av 23 000 liter 5-procentig bayersk starköl, direkt från bryggeriet i närheten av Nürnberg, serverad av personal klädda i de bayerska folkdräkterna – Lederhosen och Dirndl. Oktoberfest-upplevelsen förgylls dessutom av ett liveband som spelar schlager- och tyrolermusik samt traditionell tysk mat. För den som vill höja stämningen ytterligare ett snäpp finns i år även möjlighet att själv hyra både Lederhosen och Dirndl. 

– Det blir en otrolig fest och det tar aldrig lång tid innan gästerna står upp på bänkarna och sjunger med i allsången, berättar arrangören Magnus Kajser.

Årets Oktoberfest pågår torsdag till lördag, med start 23 augusti och final 25 augusti. Enligt Magnus Kajser brukar dock långborden fyllas upp snabbt och för att garantera en plats tipsar han därför om att förboka sina platser redan nu.

– Det här är en fest man inte vill missa och en upplevelse du sent kommer glömma, säger han.

Missa inte festen, boka dina biljetter nu.

Presenteras av

Göteborg Oktoberfest 2018

Var: Bananpiren, Frihamnen, Göteborg
När: 23/8 kl. 16.00-25/8 2018 kl. 01.00
Entré: Se biljett- och paketpriser som inkluderar mat och dryck här 

Läs mer och boka din plats här.