Så kan du få hjälp med ditt erektionsproblemErektionsproblem är en vanlig sjukdom – men trots att många män drabbas är det fortfarande förknippat med stor skam.
Samtidigt finns det mycket goda möjligheter att få behandling.
– Vi erbjuder en unik stötvågsbehandling, säger Dr Essam Mansour på Urologi och Inkontinens Kliniken.

Erektionsstörning, ED, är ett vanligt problem som påverkar mellan 30-44 procent av alla män mellan 40 och 70 år. Den vanliga organiska orsaken till ED är minskad blodtillförsel i penis, vilket kallas vaskulära ED, men det kan även bero på psykiska faktorer såsom depression, stress eller relationsproblem. Nu kan du som har drabbats få hjälp av Urologi och Inkontinens Klinikens unika stötvågsbehandling.

Urologi och Inkontinens Kliniken  grundades av Dr Essam Mansour 2004. De är den första och enda kliniken i Sverige som behandlar impotens med den revolutionerande stötvågsbehandlings-tekniken EDSWT.
– Vi erbjuder en unik stötvågsbehandling, EDSWT. Den behandlar ED med förbättring av blodflödet i penis, vilket botar erektionsstörning och gör att patienten kan erhålla och behålla påtagliga erektioner, säger Dr Essam Mansour.
Kontakta kliniken här 

”Tar bara 20 minuter”
Stötvågsbehandlingen stimulerar blodkärlen i din penis så att den får tillbaka sitt flöde. Det skapas också nya blodkärl i penisens svällkroppar, som i sin tur ökar blodinflödet och minskar blodutflödet. På så sätt kan du få och behålla en kraftig erektion.
– Behandlingen är inte kirurgisk och tar bara cirka 20 minuter per tillfälle. Dessutom är den skonsam och helt smärtfri.
Läs mer om stötvågsbehandlingen EDSWT – klicka här 

Hela 80 procent av patienterna blir bättre
Resultaten av stötvågsbehandlingen är mycket goda. Hela 80 procent av patienterna bli bättre och kan uppnå spontana erektioner efter behandlingen. De patienter som tidigare behandlat sin impotens med läkemedel utan resultat svarar också bättre på medicinerna efter att de genomgått stötvågsbehandlingen. Behandlingen hjälper också de patienter som fått erektionsproblem efter strålbehandling eller operation av prostatacancer.

Innan behandlingen blir aktuell måste du dock genomgå en grundlig undersökning för att ta reda på orsaken till ditt erektionsproblem.
– Detta görs för att se om det finns underliggande sjukdomar eller faktorer som påverkar potensen, till exempel hjärt-kärlsjukdomar, högt blodtryck eller kolesterolvärde, diabetes, prostatainflammation eller viss medicinering. Du får också genomgå ett hormonellt prov eftersom låg testosteron halt kan var en bidragande faktor, avslutar Dr Essam Mansour. 


Om oss
Mottagningen etablerades 2004 och målet är att leverera snabb diagnos och behandling till patienterna i högsta klass så att de kan återgå till sina dagliga aktiviteter så snart som möjligt. Kliniken baseras på hög kompetens, tillgänglighet och kontinuitet. Mottagningen erbjuder omhändertagande av urologspecialist till kvinnor och män i alla åldrar som drabbats av besvär i urinvägarna. Mottagningen är välutrustad med all modern teknik för diagnos och behandling av urologiska sjukdomar. Vi har möjlighet att genomföra de flesta provtagningar, exempelvis urinprov, blodprov och cellprov.

Mottagningen har avtal med de två största privata röntgenavdelningarna i Stockholm och kan erbjuda röntgenundersökning och svar samma dag. Mottagningen har också avtal med Akademiklniken sedan många år tillbaka, vi använder deras operationssalar och avdelning för vår dagkirurgiska slutenvårdverksamhet.

Kontakt
Varmt välkommen att kontakta oss!
Telefonnummer: 08-611 82 50
E-mail: info@uik-stockholm.com


Mottagningen ligger centralt på Drottninggatan 65 i Stockholm, mitt emot varuhuset PUB huset, där Drottninggatan och Kungsgatan korsar