Gothenburg Horse Show är tillbaka!

Nu är det dags för en ny upplaga av Gothenburg Horse Show! 21–25 februari 2024 vallfärdar ridsporten till Scandinavium och intresset för evenemanget har återigen visat sig vara stort se till att säkra din plats till denna hästfest för hela familjen. 

Gothenburg Horse Show är en av världens ledande inomhustävlingar i ridsport och är ett evenemang som återkommer årligen. Sedan startskottet 1977 har nästintill tre miljoner människor besökt ridsportarrangemanget Gothenburg Horse Show på plats i Scandinavium.

Här hölls även den allra första världscupsfinalen i hoppning 1979, och har sedan dess hållits där flera gånger – något som gett Gothenburg Horse Show och Scandinavium epitetet ”Home of the FEI World Cup” av det internationella förbundet, FEI. 


En samlingsplats för gemenskap

Fokus ligger på sport och tävling i världsklass, men även på att skapa en samlingsplats för inspiration, glädje och gemenskap. Blandningen av tävlingsklasser och publikfriande showaktiviteter är mycket uppskattad av publiken – arenan äntras av unghästar, lovande ungdomsryttare och internationella toppryttare, samtidigt som familjeunderhållningen är hög med spel, pyssel, ansiktsmålning och käpphästhoppning i foajén.

Här ser du hela programmet

Efter många års succéupplagor är det det dags att bjuda in till 2024 års evenemang med ekipage från hela världen som rider sina bästa hästar. Det har varit ett högt tryck på biljetterna – men det finns fortfarande möjlighet att säkra din plats till årets tävlingar, och väl värt är att observera din biljett även gäller som entré till hästsportmässan Eurohorse. 


Säkra din VIP-biljett

Hela programmet går att hitta på hemsidan – och för dig som vill sätta extra guldkant på ditt besök erbjuds ett exklusivt Premium-paket på Gothenburg Horse Show. Du får de bästa sittplatserna, VIP-entré, en välkomstdrink samt en lunch eller middagsbuffé signerad av stjärnkocken Malin Söderström i vår Premium Lounge.

Detta erbjudande ger dig möjlighet att uppleva action och spänning från de bästa platserna i arenan och härliga måltider i Premium Lounge – ett perfekt sätt att njuta av det efterlängtade evenemanget med stil!

Boka ditt premiumpaket här

 

Gothenburg Horse Show 

Gothenburg Horse Show är en av världens ledande inomhustävlingar i ridsport och är ett evenemang som återkommer årligen. Sedan starten våren 1977 har över 3 miljoner hästälskare besökt evenemanget.

Tävlingarna arrangeras av Got Event AB på uppdrag av FEI, det internationella ridsportförbundet, samt Svenska Ridsportförbundet. Vi samarbetar även med hästsportmässan EuroHorse i Svenska Mässan. 

Boka biljetter på https://www.gothenburghorseshow.com/
eller ring
0771 70 70 70.