Julklappstips: En skön och hälsosam vinterboost

Den mysiga julen närmar sig – men med vintern kommer även kallt väder och mörka dagar. Det är viktigt att ta hand om sig själv för att lyckas hålla energinivån och välmåendet på topp under den här årstiden. Här är 7 tips på sköna produkter att unna dig i vinter – eller ge bort i julklapp till någon du vill ge lite extra energi. 

Trots att vintern bjuder på mysig belysning och många fina högtider är det många som känner sig lite extra trötta i mörkret. Tiden vi tillbringar utomhus kortas ofta ner – men att hålla sig inne och stillasittande kan leda till ännu större trötthetskänsla. Bodystore.com finns för dig som vill investera i din hälsa och leva en sund och inspirerande livsstil. Här är deras tre bästa tips på sköna produkter att lyxa till din vinter med och fem uppskattade julklappar att ge bort till någon du tycker om.

1. Hjälp ditt immunförsvar med vitamin D3

Bristen på solljus kan påverka vår hälsa negativt under vintermånaderna. Ett bra sätt att kompensera för detta är att ta tillskott av vitamin D3. Bodystore erbjuder Vitamin D3-kapslar med 4000 IE, som kan bidra till ett normalt fungerande immunförsvar och hålla båda ben och muskler friska.

2. Ta hand om magen med probiotika

En frisk mage sägs vara nyckeln till en frisk kropp. Probiotika, som populära Probioprana, kan hjälpa till att balansera tarmfloran och bidra till ett normalt fungerande immunförsvar.

3. Hantera julstressen med ashwagandha 

Ashwagandha är en adaptogen ört som kan hjälpa dig att hantera stress och öka din energinivå. Den har länge använts inom ayurvedisk medicin för dess positiva effekter på kropp och sinne. 

Julklappstips – perfekta för julklappsspel och som gåvor under granen. 

1. The Lynx - Red Light Mask

Ge bort en gåva som främjar hudhälsa och avslappning till någon du tycker förtjänar som förtjänar lite egen tid och egenomsorg.  i jul. Sköna The Lynx är en röd ljusmask som kan hjälpa till att förbättra hudens utseende och minska stress. Den är perfekt för någon 

2. Diffuser

En aromaterapiförstärkare kan skapa en avslappnande atmosfär och förvandla ett hem till en oas av lugn. Ge bort en diffuser tillsammans med några eteriska oljor för att skapa en avslappnande atmosfär. 

3. Everyday Essentials Set

Eteriska oljor sägs kunna användas för avslappning och energi samt för att förbättra koncentrationen. Ett julklappsset med fyra olika oljor kan hjälpa någon du bryr dig om att hitta sitt inre lugn. 

4. Ljusterapilampa

Under de korta och mörka vinterdagarna kan en ljusterapilampa vara till stor hjälp för att öka energinivån och motverka vinterdepression. Vem hade uppskattat en sådan julklapp lite extra, tror du? 

5. Schampo!

Ge bort en skönhetsserie med ekologiska produkter som ett schampo med härlig kokosdoft till någon du tycker förtjänar lite vardagslyx!

Bodystore finns för dig som vill investera i din hälsa och leva en sund och inspirerande livsstil. Vi strävar efter att vara den enda butiken våra kunder behöver för att hitta allt de söker för sin hälsa och vi är glada för att just du väljer att följa med oss på denna resa.

Bodystore är en av Sveriges största hälsokostaffärer. Vi har ett mycket stort utbud av produkter inom många olika kategorier kopplade till sundhet, hälsa och träning. Hos oss hittar du allt från kosttillskott till mat, skönhetsprodukter, träningskläder och -redskap, hygien, smink och mycket mer.

Victor Christophe

Learn More →