Här är den heta golvtrenden 2019

Är du trött på ömtåliga golv som snabbt och lätt blir slitna och smutsiga? Med små knep kan du fixa hål, ta bort märken och reparera ditt golv, men det kräver sin underhållning. Ett smart knep för att slippa det är att ersätta ditt gamla golv med ett modernt laminatgolv.

– Dagens laminatgolv är så snygga att du inte ser någon skillnad på ett äkta trägolv och ett laminatgolv, säger Susanne Lantau från Pergo.

Gillar du utseendet av ett äkta trägolv, men oroar dig för hållbarheten? Då ska du välja ett högkvalitativt laminatgolv. Susanne Lantau från golvtillverkaren Pergo menar att dagens moderna laminatgolv ger traditionella trägolv en ordentlig match. Inte minst deras Pergo Sensation.
– De är så snygga att du inte ser någon skillnad på ett trägolv och ett laminatgolv, säger hon.
Vilket laminatgolv gillar du bäst? Här hittar du alla!

Det var för 35 år sedan som Pergo uppfann laminatgolvet som med en unik slittålig yta gör golvet extremt tåligt mot slitage, repor och fläckar. Dessutom är golvet svanenmärkt och kommer med en generös garanti om hela 33 år för att du ska känna dig trygg i ditt val.
Vill du veta mer om Pergos golv? Klicka här

Funktionellt och hållbart
Pergos laminatgolv har fått sin verklighetstrogna yta från en innovativ teknik med förmåga att återskapa träets djupa ådringar. Men golvet är inte bara vackert, det är också funktionellt – med en överlägsen hållbarhet.
– Golvet har en tålig och slitstark yta som gör det enkelt och lätt att städa. Dessutom är det hundraprocentigt vattentåligt, något märkningen AquaSafe visar på. Det gör sammantaget vardagen enkel och golven idealiska för till exempel kök och hall, säger Susanne Lantau.

Pergos laminatgolv finns i flera olika format och Susanne tipsar om att den som vill ha en interiör som ger en stor och luftig känsla med fördel bör välja stora golvplankor.

Så enkelt är det
Samtliga laminatgolv från Pergo kommer med ett klicksystem som gör att du enkelt och snabbt kan lägga ditt nya Pergo-golv i ditt hem, helt själv. Du väljer en av tre metoder och klickar därefter bara plankorna på plats, berättar Susanne Lantau.
– Du kan lägga det själv om du är lite händig, men våra återförsäljare har oftast kontakter med golvläggare om du inte vill göra det själv.

Vill du lägga ett laminatgolv själv? Det är enkelt – klicka här för att se de smarta läggningsfilmerna!

Välkommen till en värld av vackra, praktiska golv från laminatets uppfinnare. Numera erbjuder Pergo även vinyl- och trägolv. Oavsett smak garanterar Pergo ett vackert golv som är lätt att lägga och sköta, och som är slitstarkt nog för att klara av vardagens utmaningar. Ett golv som är vackert även efter många års användning.

Hitta din återförsäljare här