Här är gymmet för alla åldrar och nivåer: ”En riktigt god stämning”Enligt statistik är en stor majoritet i Sverige fysiskt aktiva på något sätt minst en gång i veckan. Många av dessa väljer att vara det på ett gym, men att hitta ett ur mängden som passar en som handen i handsken kan vara en smärre utmaning. Från Kiruna ända ner Stockholm finns Gymmet, en plats där alla välkomnas och där träning blir kul – på riktigt.

– Sen några år tillbaka finns vi i Västerås, och alldeles nyligen öppnade vi i Örebro. Dessutom fortsätter vi alltid ha fokus på en inkluderande träningsmiljö där gymmet blir som ett andrahem, säger Anna Stålnacke, ägare av Gymmet.

Det råder inte nödvändigtvis någon brist på gym runtom i Sverige, men för den som vill hitta ett mer personligt sådant som välkomnar allt från nybörjare till tyngdlyftare finns Gymmet. Belägna i stora delar av Sverige, liksom Örebro och Västerås, har de snabbt blivit ett populärt alternativ för den träningssugne.

Under januari månad erbjuder Gymmet alla nya kunder en bra start för att komma igång, och erbjuder därför också rabatterade priser. 3995 kronor för ett årskort (student 3495 kronor). Vill man teckna autogiro bjuder de både på startavgiften och hela januari månad. 

Få mer information om Gymmet

– I vårt gym i Västerås, liksom i Örebro och alla andra städer, har vi ett väldigt stort fokus på gemenskap. Vi vill att våra medlemmar ska känna att gymmet är som ett andra hem, ett ställe där de trivs att vara. Våra anställda ska få alla att känna sig välkomna, säger Anna Stålnacke, Gymmets ägare, och fortsätter:

– Alla som är där för att träna är där också för att skapa en riktigt god stämning.

Med hjälp av appen xshapes kan du enkelt hålla igång träningen – läs mer här

Träna – och spela padel
I den alldeles nyöppnade Örebro har man valt att, förutom högkvalitativ och modern gymutrustning, integrera padelbanor i sina lokaler. Den folkkära och trendiga sporten går alltså att ta del av direkt inne i Gymmets lokaler och Anna själv medger att det varit ett mycket välkommet och uppskattat inslag.

– Gymmet som helhet har varit väldigt populära, ända sedan vår öppning 2002. Stockholmsgymmet har tre år i rad varit finalister i en tävling där Sveriges bästa gym ska utses, vilket vi anser är talande för oss som helhet.

Här kan du läsa mer och se bilder på Gymmet i Örebro

– På alla våra gym runtom i landet kan man ta del av en kostnadsfri gymintroduktion och grundträningsprogram så att man snabbt kommer igång på rätt sätt.

Stor gymlokal för alla
Den som är boende i Västerås kan avnjuta ett 1550 kvadratmeter stort gym, beläget i Kopparlunden. Precis som i övriga gym är fokus stort på kvalitativ utrustning, och även så på att se till att alla känner sig inkluderade.

– Det spelar självklart ingen roll om man aldrig haft sin fot inne på ett gym förut eller om man är bodybuilder. Det enda vi vill ha från folk är att de bidrar med en härlig stämning.

Mer information om Västerås-gymmet här

Att skaffa medlemskap hos Gymmet går enkelt till. Antingen går det att ordna under ordinarie öppettider på plats, eller direkt online. Dessutom är det fullt möjligt att välja en viss typ av gymkort som passar dig och din livssituation bäst.

– Du kan köpa allt från ett hel- och halvårskort, till att köpa medlemskap per vecka eller till och med per gång. Det ska alltid vara enkelt och roligt att träna hos oss på Gymmet, avslutar Anna.

Fredrik Gunnelbrand och Anna Stålnacke kommer från Kiruna och det var där det första gymmet slog upp dörrarna 2002 och sedan dess har Gymmet Sverige expanderat och det finns nu i Kiruna, Luleå, Stockholm, Uppsala, Västerås och Örebro. Gymmet i Stockholm har tre år i rad gått till final där Sveriges bästa gym utses.

Gymmet är nischade på kvalitetsutrustning och ingen speciell målgrupp. Alla som vill träna med bra utrustning är välkomna, allt ifrån nybörjare till erfarna styrkelyftare.

På alla våra gym erbjuder vi alla våra kunder gratis gymintroduktion och ett grundtränings-program så att du kan komma igång med träningen på ett bra sätt och snabbt få resultat.

Öppettider
Med hjälp av ett kortsystem kan vi erbjuda generösa öppettider:
Alla dagar i veckan: 04.00-24.00