Så kan du lyckas med träningen – med hjälp av xshapes

Tiden efter nyår är nästintill synonymt med nyårslöften – ofta kopplade till träning och hälsa. Inte sällan minskar mängden träning i samband med årets gång, och många känner att de saknar allt från kunskap till motivation att fortsätta med träningen. Med appen xhapes vid din sida får du allt från träningsinstruktioner till kostplaner – för att du enkelt ska kunna nå dina träningsmål.

Vikten av en god fysisk hälsa har inte gått någon förbi, men att kontinuerligt ta sig till gymmet och bibehålla sin kost är ofta lättare sagt än gjort. Uteblivna resultat, tråkiga måltider och generell okunskap är bidragande faktorer till att gymkortet under stora delar av året istället samlar damm.

Men med hjälp av appen xshapes är det enkelt att hitta ett träningssätt som fungerar för just dig. Det berättar Anna Stålnacke, grundaren av xshapes-appen.

– Den innehåller egentligen alla funktioner du kan tänkas behöva, och har redan hjälpt tusentals att ändra sin livsstil och nå önskade resultat. Dessutom fungerar den för alla; den som vill gå ner i vikt, den som vill bygga muskler och för den som vill träna under och efter graviditet.

Läs mer om xshapes – klicka här

Riktigt bra träningshjälp
Applikationen gör bra mycket mer än att bara instruera vad som bör tänkas på för att nå sina mål, fortsätter hon. Tack vare den gedigna övningsbanken finns fullt med instruktionsvideos, -bilder och beskrivningar på samtliga övningar. En nybörjare behöver således inte känna sig osäker på gymmet utan kan enkelt klicka sig in i appen och få den information som behövs.

– Vårt motto är att träning ska vara roligt, och att äta nyttigt ska vara enkelt. Man ska inte behöva känna att träning är som ett extremintensivt träningsläger med strikt diet bara för att man ska nå sina mål. Vår vision är istället att jobba hållbart, att man genom oss ska hitta en helt ny livsstil som man jobbar och har med sig för resten av sitt liv.

Vill du ha mer information om appen?

Förutom träning finns i appen även en kalender där användaren enkelt kan fylla i vilka dagar den ska träna på och vad som ska ätas. Även här finns möjligheten att ta del av en bred receptbank med hundratals recept på nyttiga varianter av trevlig mat.

Det finns alltså inget behov för dussintals, tråkiga matlådor innehållandes enbart kyckling och ris, förklarar Anna.

– Det är helt vanliga recept, till exempel pasta carbonara och pizza men i mer nyttig form. Således behöver man inte laga specifik mat till sig, och en annan till familjen.

– Sen kan man trycka i vad man väger, hur lång man är och vad man har för mål. Då får man en kostplan helt utefter ens egen kropp, och man registrerar enkelt sitt intag av dagliga kalorier och kan smidigt följa sin plan.

Mer information om xhapes hittar du här

Få svar på allt
Gymvärlden är för en nybörjare full av oklarheter och frågetecken. Även om appen innehåller svar på många av dessa berättar Anna att man alltid är välkommen att ställa en fråga till några av xhapes experter. Hon garanterar svar inom ett dygn och poängterar att de alla värdesätter att ständigt finnas där och hjälpa sina medlemmar.

– För 129 kronor i månaden får man tillgång till allt detta och mycket mer. Det är en fast kostnad, man låser alltså upp allt och behöver inte betala något mer än så, säger hon och avslutar:

– Ju längre man tecknar, desto billigare blir det. Många väljer att köra på ett årsabonnemang för 999 kronor, vilket blir drygt ynka 80 kronor i månaden.

Xshapes app är ett community för dig som älskar träning och vill uppnå en hälsosam livsstil. Oavsett dina mål eller förutsättningar så finns vi här för DIG! Träning ska vara roligt, och att hålla en hälsosam livsstil ska vara enkelt. I vårt community kommer du kunna ta del av både träning, kost, recept och tips för att uppnå dina resultat och en livsstil som du trivs med. Signa nedan för att haka på du med!


Victor Christophe

Learn More →