Här är pop up-butiken du inte vill missa i MoraUnder årets klassiska skidvecka i Dalarna och Mora gästar populära Provskor med en pop up-butik som står öppen under elva dagar. Här hittar du varma och snygga skor för dam, herr och barn, från några av världens största märken – till halva marknadspriset.

– Hos oss på Provskor hittar du nya bra skor till halva marknadspriset, och då bara i vissa storlekar, herr 41-42, dam 37-38 och barnskor i varierande storlekar, säger Carina Reijs på Provskor.

Nu gästar populära Provskor Mora under Vasaloppsveckan med en Pop Up butik som kommer vara öppen i elva dagar, där du med de ”rätta storlekarna” har stor chans att hitta sköna, fina och varma kollektionsprover till halva priset.  

Carina och hennes syster Camilla tog över konceptet som hennes pappa Bo Reijs startade för 28 år sedan. Fyra gånger per år, vår, sommar, höst och vinter, fylls Provskors hyllor på med nya modeller från flera av skobranschens största märken - och butikernas hyllor fylls dagligen på med nya skor. Provskor har butiker i Stockholm, Göteborg och Lysekil. 

– Ett halvår innan respektive säsong startar reser försäljningsorganisationer från de stora modehusen runt och visar upp sina senaste kollektioner för inköpare. Utifrån inköparnas intresse bestäms det vilka modeller som ska komma att tillverkas inför säsongens lanseringar, och i vilket antal. När visningarna är klara finns ett antal provskor kvar, skor som vi köper och säljer vidare till er kunder för halva marknadspriset, säger Carina.

Vill du veta mer om Provskor? Klicka här

20 februari - 1 mars
I Pop Up butiken i Mora erbjuder Provskor herrskor i strl 41-42, damskor i strl 37-38 och barnskor i varierande storlekar.

– Det är bara en dryg femtedel av skomodellerna som kommer att säljas ute på marknaden, så du har verkligen möjlighet att hitta unika skor, som ingen annan har, avslutar Carina. 
 
BILLIGT MÖTER EXKLUSIVT! 
 
Butiken i Mora kommer vara öppen mellan 20 feb - 1 mars 2020.
Presenteras av

Provskor_logo

ÖPPETTIDER:
Mån - Fre kl 10-18
Lör 22 feb kl 10-18
Sön 23 feb kl 10-16
Lör 29 feb kl 10-16
Sön 1 mars kl 10-16

Telefonnr 073-539 06 87

VARMT VÄLKOMNA till:
Kyrkogatan 4, Mora

Läs mer om Provskor här

Provskor_tavla_250