Här är pop up-butiken du inte vill missa i Mora

Under årets klassiska skidveckor i Dalarna och Mora gästar populära Provskor med en pop up-butik som står öppen under elva dagar. Här hittar du skor till halva marknadspriset.

SuperFynd med snabb leverans hos Fyndiq

Marknaden drivs av konkurrens, där priset som den ene handlaren erbjuder kan pressas ner av en annan handlare. Däremot är marknaden i dag så stor att du lätt kan gå vilse i havet av handlare, inte minst på nätet. Fyndiq har löst det genom att samla erbjudanden från olika handlare på en och samma plats.

Portföljförvaltning ger företag lägre elpriser

Många företag upplever det svårt och krångligt att hantera elkostnaderna på ett effektivt sätt. Brist på tid, möjlighet eller kunskap är vanliga orsaker. Tack vare skräddarsydd portföljförvaltning kan företag och bostadsrättsföreningar få hjälp med hanteringen av elinköp. Portföljförvaltning riktar sig till företag som vill ha en professionell hantering av elpriset, men som inte har tid eller möjlighet att bevaka elmarknaden på egen hand.

Så kan du bygga ditt personliga varumärke i sociala medier

Att ha ett starkt personligt varumärke i sociala medier kan både leda till ett nytt uppdrag och nytt jobb. Att dela med sig av sin kunskap kan dessutom öppna många dörrar som leder till nya kontakter och affärsmöjligheter. Philip Gozzi och Tomas Wesander, grundarna av Stjärnsäljarpodden, har analyserat vad som utmärker de som lyckats bygga upp sitt personliga varumärke i sociala medier.    

– Det handlar om att bli känd för rätt grej, för sitt expertisområde, berättar Philip Gozzi, medgrundare till Stjärnsäljarpodden.  

Här kan du köpa exklusiva skor – med upp till 50 procent rabatt

Nu kan du inhandla snygga och sköna skor från några av världens största märken – med upp till 50 procents rabatt. Provskor säljer både dam-, herr- och barnskor.

Här kan du fynda husbil eller husvagn under trettonhelgen

Under trettonhelgen kan du fynda din husbil eller husvagn hos Fritidsfordon Öst i Linköping.

Ken Skoog hjälper dig med strategi och action: ”Empati och resultat hör ihop”

Tillväxtrådgivaren och chefscoachen Ken Skoog har startat och drivit en mängd olika bolag och i decennier lagt upp tillväxtstrategier genom uppdrag i advisory boards och styrelser. Nu väljer han att lägga sitt fokus på att utveckla företag och individer och kommer under hösten erbjuda business- och karriärcoachning för bland annat vd:ar, chefer och ägare.
– Jag startade Straction med syftet att hjälpa individer med både strategi och konkreta actionplaner för att utvecklas, säger han.

Så möter du hösten med stil

Hösten är i hastigt antågande och i takt med naturens färgskiftning ändras också modet. Hos Stenströms har man designat nya kollektioner för både män och kvinnor som följer årets trender.

Affärsstödjaren: ”Det viktigaste av allt är självinsikt”

För föreläsaren och säljcoachen Vanessa Leporati har förmågan att läsa av och förstå andra människor alltid varit en nyckel till framgång. Efter en lång karriär inom försäljning hjälper hon nu säljare och företag att bättre förstå sina kunder och att anpassa sin kommunikation därefter.
– Det största felet många gör är att de bara utgår från sig själva, säger hon.

Därför är ditt personliga varumärke lika viktigt som vad du säljer

Modern försäljning handlar mindre om att sälja produkter eller tjänster och mer om att bygga partnerskap med kunderna. För att lyckas med detta har även säljarens personliga varumärke fått en allt viktigare roll i säljprocessen. Säljcoachen Philip Gozzi förklarar hur du ska tänka för att bygga ett personligt varumärke som både bygger förtroende och tar hem affären.