Här kan du köpa exklusiva skor – med upp till 50 procent rabatt

Nu kan du inhandla snygga och sköna skor från några av världens största märken – med upp till 50 procents rabatt. Provskor säljer både dam-, herr- och barnskor.

Här kan du fynda husbil eller husvagn under trettonhelgen

Under trettonhelgen kan du fynda din husbil eller husvagn hos Fritidsfordon Öst i Linköping.

Ken Skoog hjälper dig med strategi och action: ”Empati och resultat hör ihop”

Tillväxtrådgivaren och chefscoachen Ken Skoog har startat och drivit en mängd olika bolag och i decennier lagt upp tillväxtstrategier genom uppdrag i advisory boards och styrelser. Nu väljer han att lägga sitt fokus på att utveckla företag och individer och kommer under hösten erbjuda business- och karriärcoachning för bland annat vd:ar, chefer och ägare.
– Jag startade Straction med syftet att hjälpa individer med både strategi och konkreta actionplaner för att utvecklas, säger han.

Så möter du hösten med stil

Hösten är i hastigt antågande och i takt med naturens färgskiftning ändras också modet. Hos Stenströms har man designat nya kollektioner för både män och kvinnor som följer årets trender.

Affärsstödjaren: ”Det viktigaste av allt är självinsikt”

För föreläsaren och säljcoachen Vanessa Leporati har förmågan att läsa av och förstå andra människor alltid varit en nyckel till framgång. Efter en lång karriär inom försäljning hjälper hon nu säljare och företag att bättre förstå sina kunder och att anpassa sin kommunikation därefter.
– Det största felet många gör är att de bara utgår från sig själva, säger hon.

Därför är ditt personliga varumärke lika viktigt som vad du säljer

Modern försäljning handlar mindre om att sälja produkter eller tjänster och mer om att bygga partnerskap med kunderna. För att lyckas med detta har även säljarens personliga varumärke fått en allt viktigare roll i säljprocessen. Säljcoachen Philip Gozzi förklarar hur du ska tänka för att bygga ett personligt varumärke som både bygger förtroende och tar hem affären.

Nya Ecster Pay Link ökar köp- och försäljningsmöjligheterna

I takt med att e-handeln ökar förändras förutsättningarna för den fysiska handeln och att öka samspelet mellan försäljningskanaler viktigare. För att möta behoven lanserar Ecster nu Ecster Pay Link – en betallänk som ger företag nya försäljningsmöjligheter och kunden en möjlighet att välja betalsätt, oavsett i vilken kanal köpet görs.

Han har facit till försäljning

Alla kan lära sig facit till försäljning. För att lyckas, även med de mest utmanande kundcasen, krävs motivation och disciplin. Mathias Svensson är en av Sveriges populäraste säljcoacher och specialiserar sig på att hjälpa säljare att lyckas i Sveriges tuffaste bransch. Mathias Svensson kallar sig marknadens tuffaste säljare och är företagsledare i norra Europas största […]

7-stegsmodellen: Så får du säljarna att prestera på max

“Modellen ger en tydlig effekt i den dagliga verksamheten”