Här är produkterna som passar perfekt till vårens äventyrÄntligen kan vi känna våren smyga sig fram i landet. Detta sätter ofta sprätt på oss svenskar som vill ut och lapa sol efter en lång och mörk vinter. Oavsett vad du planerar för utflykter finns nu Klean Kanteen  – flaskorna och termosarna som är till stor nytta för dina utflykter och för miljön. 

Den efterlängtade våren och solen som kommer med den gör att suget att få ta sig ut i naturen ökar. Nu kan vi äntligen spendera tid ute utan bli lika begränsade av mörkret. Detta öppnar upp för många trevliga och roliga utomhusaktiviteter. Vare sig du tar dig ut på en promenad i skogen eller möter vänner och familj i parken är det alltid trevligast att ta med en god fika. Nu finns flaskorna och termosarna från Klean Kanteen som både är miljövänliga, enkla att underhålla och smidiga att ta med sig. En varm kopp kaffe eller söt saft smakar ju alltid extra bra utomhus! 

NordicEnvoy marknadsför och distribuerar flertalet olika miljövänliga varumärken runtom Sverige, däribland Klean Kanteen. 

– Letar man efter ett miljövänligt och minst sagt hållbart alternativ till flaskor och termosar så finns svaret i Klean Kanteen, berättar Morgan Andersson, CEO på NordicEnvoy. 

Många positiva egenskaper
När det kommer till Klean Kanteens produkter finns det en stor mängd att välja från. Termosar finns med storlekar från 0,5 liter till en liter, och är utrustade på så vis att varm och kall dryck håller sin önskade temperatur ännu längre. Ska du spendera längre tid ute i friluftslivet finns flaskor som rymmer nära på två liter, som utöver sin volym också är lättviktig.  

– Klean Kanteen kommer också med mycket annat utöver den typiska flaskan och termosen. Här finns smidiga och hållbara matlådor, set med sugrör och produkter som är mer ämnade för barn. 

Vill du ha mer information om NordicEnvoy och Klean Kanteen? 

Hållbara och miljövänliga produkter är långt ifrån det enda som beskriver Klean Kanteen, och listan kan göras lång över de många positiva egenskaper som man besitter, menar Morgan. 

– Till exempel är samtliga av produkterna hållbara, hälsosamma, 100 procent återanvändbara och helt fria från bisfenol A och andra giftiga ämnen. 

Morgan berättar också att man på Klean Kanteen på många olika sätt stöttar miljön och rättvisa arbetsvillkor. Detta gör man bland annat genom att ha en affärspolitik som stödjer miljömässiga och rättvisa förhållanden inom arbetet, samtidigt som man också är medlem i 1% For The Planet vilket innebär att man donerar mer än en procent av sin årliga försäljning till ideella organisationer som jobbar för att skydda och förbättra miljön på planeten. 

– Det finns väldigt mycket att lyfta fram, men det är verkligen värt att benämna att det är väldigt bra på så många olika sätt. Vi utlovar även en livstidsgaranti på att produkterna från Klean Kanteen håller en evighet, så det är hållbart både för miljön och för plånboken, avslutar Morgan. 

NordicEnvoy är ett företag inriktat på försäljning av produkter för ett miljövänligare outdoorliv.

Man marknadsför och distribuerar varumärken som bland annat Klean Kanteen, Sunday Afternoons, Opinel, ChicoBag, ToGoWare och många fler.

NordicEnvoy / Scandinavian Distributing AB
Baumansgatan 3, SE-593 32 VÄSTERVIK
Tfn: +46 (0)490 44 40 50
E-post:
kundservice@nordicenvoy.se