Hur ska man tänka när man väljer ärendehanteringssystem?

För att kunna hitta ett användarvänligt ärendehanteringssystem, anpassat för just er verksamhet, bör ni först tänka på följande: Vilken funktion ska systemet fylla och i vilken omfattning? Dessa frågor kommer besvaras i denna artikel och berätta om hur Nilex tjänster kan hjälpa er.

Vad är ett ärendehanteringssystem?
Ett ärendehanteringssystem administrerar all den information som kommer in till ert företag eller organisation och delar upp denna i olika slags ärenden. Exempelvis felanmälningar, frågor och information kring kund- och kontohantering, arbetsfördelning i interna och externa projekt osv.

Det finns system som passar för alla branscher och dess funktioner kan anpassas efter just era behov. Omfattningen på dessa kan även de justeras för att fungera för både mindre och större verksamheter.

Fördelar med ett korrekt uppsatt system
Ett effektivt ärendehanteringssystem är användarvänligt och lätt för era medarbetare att hantera. Det analyserar och prioriterar ärenden utifrån er verksamhets specifika krav och ni sparar därmed tid och kan behandla de inkomna ärendena snabbt. Den administrativa arbetsprocessen förenklas och gör så att era kunder och användare får så bra service som möjligt.

Hur fungerar Nilex?
Nilex tillhandahåller skalbara, enkla ärendehanteringssystem. De erbjuder olika paketlösningar, guidar dig till att hitta det optimala systemet och hjälper dig genom hela installationsprocessen:

  • Implementation: Installation och konfiguration av system. På plats hos kund eller remote.
  • Utbildning: Nilex organiserar en övergripande utbildning för alla som kommer att arbeta i systemet.
  • Konsulttjänster: Nilex konsulter arbetar nära ditt IT-driftteam för att säkerställa att både uppgraderingar, infrastrukturförändringar och systemets vardag levereras med högst möjliga prestanda.
  • Support: Om du har någon fråga eller står inför utmaningar - är du alltid välkommen att kontakta Nilex support

Vill du veta mer om hur Nilex arbetar och hur de kan hjälpa just ditt företag? Läs mer här.

Från början utvecklade Nilex mjukvaror för att effektivisera hanteringen av IT-tjänster och infrastrukturer i företag och organisationer. Genom att utveckla, implementera och stödja ITSM lösningar har Nilex hjälpt tusentals organisationer/företag att hantera sina operativa processer genom förenkling och effektivisering av arbetet.

För tidsbesparing i en snabbt föränderlig digital ålder och för att skapa en bättre användarrespons, utvecklar Nilex lösningar, som är enkla och flexibla att använda. I det syftet skapade Nilex speciellt mobilapplikationen, som möjliggör tillgänglighet i mobilen överallt. Integration med sociala medier är ett område som Nilex utvecklar just nu. Nilex skapar modern design av sin programvara, fullt optimerad för alla enheter.

Läs mer om Nilex här