Här är supergrillen som kan användas på din balkong: ”Äntligen en riktig ELGRILL!”

Till grillsäsongen 2020 lanserar LANDMANN sin nya elgrill E Pantera.

– Detta är glada nyheter för alla som bor i lägenhet med balkong eller är husvagnsägare. E Pantera är en premiumgrill som verkligen levererar riktigt bra grillvärme, säger Jonas Axelsson, marknadsansvarig på LANDMANN.

Vår och sommar; tiden då Sverige grillar för fullt. Grillning är lättillgängligt för alla med hus och trädgård, men för dig som bor i lägenhet har det trivsamma nöjet hittills varit en utmaning. Innebär det att det är ”kört” på grillfronten? Frågar du LANDMANN är svaret är givetvis nej.

Läs mer om LANDMANN här

Grilla på balkong
Det är hyresvärden, bostadsrättsföreningen eller lokala bestämmelser som avgör huruvida det är ok att grilla på balkongen eller inte.  Många gånger är grillning tillåten, men det gäller att ta reda på vilken typ av grill som får användas. Kolgrillar är generellt sett förbjudna att använda på balkong, men det är inte ovanligt att gasolgrill får användas. En grilltyp som i regel alltid är godkänd att använda är elgrillen.

E Pantera är en kraftigt konstruerad elgrill. Trots sitt relativt kompakta format har den en stor tillagningsyta. Gjutjärnsgallret bibehåller värme effektivt. En smart funktion är de dubbla avtagbara sidoborden som följer med, vilket de flesta andra elmodeller på marknaden saknar. Praktisk är också den långa elsladden.

Här finns all information du behöver om den nya stjärngrillen

Ambitionen: Komplett och effektiv grillning
När LANDMANN utvecklade E Pantera var ambitionen att verkligen kunna GRILLA. Få övriga elgrillar på marknaden gör sig idag förtjänta av benämningen ”grill”. E Pantera imponerar med den höga värmen och den verkliga grilleffekten med det härliga fräsande ljudet och grillränder.

– Det är definitivt en av de bästa produkterna i kategorin, bekräftar Jonas Axelsson, marknadsansvarig på LANDMANN.

Snabbfakta om E Pantera:

  • Grillgaller av gjutjärn 48x37cm
  • Dubbla avtagbara sidobord
  • 2000W effekt
  • Aluminiumlock
  • 10 års garantiprogram
  • Bredd 101cm (sidoborden på) x Djup 42cm x Höjd 54cm
  • Finns tillbehör att köpa till (vagnar, stekyta osv.)

LANDMANN är ett av de ledande europeiska grillvarumärkena och är verksamt över hela världen med egna försäljnings- och inköpsbolag tillhörande Europa, USA, Australien och Kina. 

Genom ständigt nytänkande och stor innovationskraft står LANDMANN idag för en skräddarsydd mångfald av grillprodukter. Under vingarna av ett starkt varumärke skapar företaget en grillvärld för olika människors livsstilar och intresse för matlagning.