Här är vinterns smartaste bastuknepNu är mörkret här och den lilla snö vi får blir snabbt till slask. Aldrig talas det så mycket om temperatur som i dessa tider – men oavsett vad du tycker om kylan utanför så finns det en plats där du kan styra luftfuktighet och värmenivå precis så som du vill: I bastun.
Ett nytt knep gör det dessutom enklare än någonsin.

Bastubad är för många en högst personlig upplevelse, en privat stund som förr brukade avnjutas i den undangömda källaren, men som trenden har förflyttat till en mer central plats i hemmets hjärta.

Vi specialanpassar miljöer omkring oss allt mer och vill kunna välja utefter våra behov, något som även gäller bastun. Du får en avkopplande stund och kan lägga undan både telefon och dator – därför är det viktigt att anpassa din bastu så att den passar dig.
Vilka bekvämligheter vill du ha i din bastu? Kolla här

Slår vatten på stenarna – automatiskt
Nu finns dessutom en smart och enkel lösning som gör att du slipper styra luftfuktighet och efterföljande värmehöjning själv: AquaDropper.
– Det är en innovativ produkt gällande både funktion och design: under bastubadets gång ökar luftfuktigheten successivt genom att produkten automatiskt ”kastar” en skopa vatten på aggregatet. Det är helt perfekt om du vill sitta lite längre i bastun, säger Ole Sten, vd på SpaDealers.
Vill du ha en AquaDropper? Beställ den till kampanjpris här

Du hänger din AquaDropper över bastuaggregatet och fyller den övre behållaren med vatten. I botten på behållaren finns en liten ventil som du enkelt ställer in utifrån hur hög fuktighet du vill att bastun ska ha. När vattnet sipprar ner genom ventilen fylls ännu en behållare på – och när den är fylld till bredden tippar den över och låter vattnet rinna ner på de heta stenarna.

Superpris under Black Friday och Cyber Monday
Från Black Friday till Cyber Monday kan du beställa bastu med alla smarta tillbehör till exklusiva kampanjpriser. Under de här fyra dagarna slipper du dessutom uppläggnings- och aviuppgiften och har 90 dagar på dig att betala fakturan.

Presenteras av

SpaDealers i Korsnäs, Finland, är ett familjeägt finlandssvenskt företag som sedan 1981 verkat inom olika affärsområden. I verksamheten tillkom affärsidén med badprodukter (spabad, bubbelbad, badtunnor, bastu) år 2003. 

Egen produktutveckling
En målmedveten satsning på utveckling av den traditionella badtunnan har etablerat oss som en av de ledande innovatörerna i denna bransch. De modeller som tillverkas i dag har avancerade men ändå enkla och praktiska konstruktionslösningar för bästa möjliga funktion.
Här kan du läsa mer om SpaDealers

aquadropper_logo