Här kan du varva ner i TäbyFler är i dag medvetna om sitt val av mat och restaurang och letar efter grönare alternativ. Det kan vara dyrt att hitta rätt, men på Sallad and Smoothies i Täby ska priserna pressas ner ordentligt i december.

– Vi vill uppmana fler att äta gröna alternativ, berättar Dani Sharifi, franchisetagare på Salad and Smoothies.

När julstressen snart infinner sig i landets gallerior blir det lätt att fel mat hamnar på bordet. Samtidigt som fler av oss blir mer medvetna om vad vi äter, pressar nu Salad and Smoothies i Täby ner sina priser rejält, för att kunna erbjuda näringsrik mat till alla som känner av julstressen i december.

– Rätter som våra Poke Bowls har vi satt väldigt generösa priser på. Det är bra och näringsrik mat som många eftersöker i dag, berättar Dani Sharifi, franchisetagare på Salad and Smoothies.

Nyfiken på menyn? Klicka här!

Ät gott i Täby
I Täbys stora galleria hittar du Salad and Smoothies, en modern restaurang som erbjuder gröna och goda alternativ. Här finner du en god lunch, ett mättande mellanmål eller en lyxig middag. I utbudet på restaurangen ingår trendiga Poke Bowls med alltifrån mango till lax, lyxiga sallader med kyckling, nyttigt goda mellanmål eller en vegansk smoothie. Något för allas smak och preferenser helt enkelt.

Lyxig laxsallad – för endast 95 kronor

Nyttigt och gott – med catering
Salads and Smoothies erbjuder även lyxig catering till exempelvis företagare i Täby, allt till lika nerpressade priser. På Salads and Smoothies finns det ett motto; maten ska inte bara smaka gott, den ska göra gott också. Återvunnen plast har tillämpats, med målet att på sikt bli helt plastfria, dessutom är maten framtagen för att inspirera fler att välja grön mat i vardagen.

– Vi hoppas på att folk väljer att stanna upp med julshoppingen för att njuta av vår gröna och goda mat. Priserna kommer vara oerhört nerpressade i december, vi ser framemot att se vilket genomslag det kan få.

Genom vår höga kvalitet på Salads and Smoothies visar vi att det går att kombinera snabb, nyttig och god mat. Det ska vara enkelt att leva ett hälsosamt liv, som både smakar och gör gott.

TÄBY CENTRUM

Stora Marknadsvägen
183 70 Täby
Tel: 08-20 01 25
taby@saladsandsmoothies.se

Måndag-Fredag: 10–20
Lördag–Söndag: 10–18

Julöppet: 
24/12: 10–14
25/12: stängt
26/12: 10–18
31/12: 10–16
1/1: stängt
5/1: 10–18
6/1: 10–18

Hemsida: saladsandsmoothies.se