Jewellery by Jenny designar din drömring: ”Visar resultatet i 3D”

 Vill du ha en förlovnings- eller vigselring som inte går att köpa i butik? Jewellery By Jenny kan hjälpa dig att förverkliga din drömring – från första skiss till färdigt smycke.

– Vi ritar upp ditt smycke som 3D-bild så att du kan se resultatet innan ringen tillverkas, säger Jenny Fors, guldsmedsmästare och ägare av Jewellery by Jenny.

 

Är det dags för förlovning eller vigsel? För dig som drömmer om en unik och personlig ring som inte finns att köpa i en vanlig butik finns möjligheten att designa ditt smycke hos Jewellery by Jenny.

”Unika önskemål”
I guldsmedsverkstaden i Hägersten i Stockholm, där Jewellery By Jenny bedriver sin verksamhet, tillverkas varje smycke utifrån kundens unika önskemål. Beställningen ritas upp som 3D-bild i datorsystemet och gör det möjligt för kunden att se smycket innan det tillverkas. På så sätt undviks missförstånd mellan guldsmed och kund samt möjliggör en nästan hundraprocentig garanti för att det fysiska smycket kommer att överensstämma med kundens föreställning.

– Jag arbetar med ädelmetallerna rödguld, vitguld, platina och palladium och dessutom med en mängd olika ädelstenar och diamanter. Behövs inspiration kan du kika på mina egna designer på vår hemsida eller i våra sociala medier, säger Jenny.

Så här ser Jennys smycken ut

Håller år efter år
Sedan starten år 2005 har fokus varit att skapa närproducerade, unika och slitstarka produkter genom ett svenskt hantverk och denna kombination resulterar i oändliga variationsmöjligheter. De smycken som Jenny skapar tillverkas av återvunna ädelmetaller och självklart med konfliktfria ädelstenar. Jenny utför även omarbetningar och reparationer av äldre smycken, vilket kan förlänga deras livslängd.

– Naturen har gett oss ädla metaller och ädelstenar, låt oss i vår tur ta vara på naturen som tack! Genom att välja ett närproducerat svenskt hantverk tar du som kund ställning.

Kvalitet som röd tråd
– Mitt mål är att kunna skapa mina kunders drömringar, att förverkliga smyckesdrömmen. Att smycket genomgående har en hög kvalitet är också något jag värdesätter högt. En förlovnings- eller vigselring som ska bäras dagligen ska inte enbart vara vacker – den ska även tåla att användas. Här kan jag som guldsmedsmästare vägleda mina kunder i valet av ring och förklara för dem vad som är viktigt att tänka på.

Låt dig inspireras av vackra förlovnings- eller vigselringar här