Hos Modevillan får du en annorlunda shoppingupplevelseAtt shoppa är för många ett ont måste som slukar både tid, energi och pengar. Men det finns ett knep för att utöka garderoben med minsta kraftansträngning. Hos Modevillan hittar du allt du behöver, under samma tak – dessutom kan du få en personal shopper och en skräddare som hjälper dig i kläddjungeln.

Det är många som drömmer om att rensa ur garderoben och fylla den med nya godbitar som passar ett event, en ny årstid, den egna kroppsformen eller personliga stilen. Ofta hamnar drömmarna på garderobshyllan eller resulterar i spontantshopping som ångras efter ett litet tag. Med ett besök hos Modevillan kan du shoppa smartare – med hög service, stort utbud och kvalitet.

Modevillan är ett prisbelönat modehus 20 minuter söder om Stockholm. Här finns kvalitetsplagg från fler än 50 varumärken och i alla storlekar. Utbudet är brett med fest- och vardagskläder, underkläder, väskor och accessoarer och personalen är kunnig och utbildad med över 100 års samlade erfarenheter från modebranschen.
– Eftersom alla varumärken inte klarar de krav vi ställer har vi selektivt valt ut godbitarna med bra kvalitet och passform som är prisvärda inom sitt segment, säger Sofie Hall, butikschef på Modevillan.
Här hittar du information om butiken och öppetider

”Klätt kunder till nobelfesten”
För den som vill ha vägledning i sin shopping kan helt kostnadsfritt boka en personal shopper under sitt besök hos Modevillan.
– Våra personal shoppers har klätt upp folk till nobelfester, kungliga bröllop, idrottsgalor, fotbollsgalor men tyngdpunkten ligger på fester som studentfester, firmafester och bröllop.

På plats finns även ett skrädderi som erbjuder professionellt ändringsskrädderi för att säkerställa att du får plagg med den absolut bästa passformen. Utprovningen sker direkt i butik tillsammans med en säljare.
– Det innebär att du kan komma hit inför ett stort som litet event och hitta plagg från topp till tå som passar din stil och kropp perfekt, säger Sofie.
Vill du boka en personal shopper till ditt besök hos Modevillan? Klicka här för att kontakta butiken

”Spännande att åka till Modevillan”
Modevillans kunder har även en rad olika förmåner att vänta. Kunder får upp till tio procent i bonus på sina inköp och får även inbjudningar till events som bland annat tjejkvällar med erbjudanden och förfriskningar, intressanta föreläsningar, middagar och modevisningar.
– Att åka till Modevillan ska vara en upplevelse utöver det vanliga, vi har en kund som bor i New York som valt att handla det mesta hos oss, det känns helt fantastiskt, säger Sofie.

Modevillan har fått pris som årets dambutik och årets modebutik. Här finns ett stort urval kvalitetsplagg från fler än 50 varumärken under samma tak - från vardag till fest samt underkläder, väskor, skor och accessoarer. Personalen har lång erfarenhet från modebranschen och hjälper dig gärna att hitta det rätta och bästa bland det noggrant utvalda sortimentet i storlek 32-52. Här finns även tillgång till ändringsskrädderi och en stor fri parkering. 

Sofie Hall, butikschef på Modevillan