Blommiga tofflorna hyllas: ”Som att gå på moln”Det blommiga är en ständig trend när värmen kommer och nu lanseras mångas favorittofflor i det populära mönstret. Jobis arbetstofflor är inte bara snygga – de är dessutom sköna och bra för hållningen.
– Mina fötter orkar en hel arbetsdag utan att bli trötta och ömma, skriver användaren Johanna på Jobis hemsida.

Många yrken kräver långa dagar på fötterna och kan slita på såväl kropp som psyke. Jobi tillverkar skor som är skapade för att du ska orka med långa dagar till fots – samtidigt som de är supersnygga. 
Tillbringar du också dagarna på benen? Så här ser skorna ut

JOBI mjuktoffel arbetssko med Softsole 8.0 är splitterny i Jobis sortiment. Tidigare har man kunnat köpa samma sko i färgerna blått, rosa, lila, svart och rött – men nu lanseras alltså favoritskon även i det trendiga blommönstret.
– Många tror att fotriktiga och bekväma skor måste vara fula, men så är det inte alls. Blommiga tofflor är lika snygga och sköna inom städ, vård, kök, omsorg och skola som de är hemma i trädgården, säger Mia Ekander som jobbar med web och kommunikation på Jobi.
Finns skon i din storlek? Kolla här!

Kollektionen växer
1985 föddes idén att arbetsskor bäst provas ut i rätt arbetsmiljö, så grundarna till Jobis bestämde sig för att  starta besöksförsäljning på svenska arbetsplatser. Från ett fåtal sandalmodeller har kollektionen vuxit och i dag är Jobi en av Sveriges största och ledande leverantörer av arbetsskor.
– Vi utvecklar egna modeller anpassade för just dina behov. Många års erfarenhet och nära samarbeten med europeiska fabriker har lärt oss hur bra arbetsskor ska vara uppbyggda för att du ska kunna gå och stå under långa arbetspass. 

Tillbringar du också dagarna på benen? Så här ser skorna ut

Sedan Jobis sortiment lanserades på marknaden har hyllningarna inte låtit vänta på sig.

”Otroligt mjuk och lätt sko som gör att mina fötter orkar en hel arbetsdag utan att bli trötta och ömma. De fjädrar så skönt att det är som att gå på moln, dessutom är de supersnygga! Jag är väldigt nöjd!”, skriver användaren Johanna på Jobis hemsida. Användaren Björn håller med: ”Kört lastbil i snart 20 år och dessa är de överlägset bästa tofflorna någonsin jag haft. Kan bara säga: Köp!!!”. ”Så nöjd med skorna. Mjuka att gå i! Får bra hållning när jag använder skorna. Snabb leverans.”, skriver ”Linda”.

Mia Ekander menar att det är viktigt att arbetsskor avlastar, dämpar, har god passform och såklart förgyller tillvaron även designmässigt.
– Då gör du ett bra jobb, håller dig frisk och har energi och ork över till annat när du kommer hem.

Presenteras av

Vi bryr oss om vår omvärld

I JOBIs Hållbarhetspolicy finns beskrivet hur vi ska bidra till en mer hållbar omvärld. Vi har uttalade mål och riktlinjer för god produktion, miljöarbete, socialt engagemang och vår interna arbetsmiljö. Under 2017 ska vi t ex minska våra pappersutskrifter med 30 procent; våra säljare kör miljöklassade bilar och vi stödjer Läkare utan gränser. Varje år skänker vi osåld överproduktion till rumänska barnhem. Att handla skor av en JOBI-säljare som kommer till er och som sedan levereras till er arbetsplats, innebär färre transporter och frakter än om ni skulle handla var för sig.