Från mekanisk verkstad – till teknikföretag

Det var 1985 som grunden lades för Trelleborgsbolaget Tre-Mek. Sedan dess har det gått snabbt – verksamheten har breddats från att vara en mekanisk verkstad till att vara ett framstående teknikföretag.

– Våra kunders krav driver oss att visa framfötterna; att ta fram vår spetskompetens, investera i ny teknik, vidareutbilda oss och kämpa för att allt som lämnar oss är i tid och av den kvalitet vi avtalat med kunden. Det är vi tillsammans stolta över, säger Anders Rundqvist från Tre-Mek.

35 anställda och kunder runtom i Sverige, främst inom förpacknings- och livsmedelsindustrin, gör Tre-Mek till en av landets främsta totalleverantör av avancerade svetsade och maskinbearbetade konstruktioner i rostfritt material. Kvalitet, flexibilitet och samarbete är inte bara bolagets nyckelord. Det genomsyrar det dagliga arbetet – och varje leverans.

– Vi ställer höga krav på våra anställda, men vi försöker ge tillbaka genom att vara en bra arbetsgivare då personalen är företagets viktigaste tillgång, avslutar Anders Rundqvist.

Läs mer om Tre-Mek här

Tre-Mek i Trelleborg AB grundades 1985 av tre tidigare kollegor med stor erfarenhet av maskinbearbetning. Tre-Mek är totalleverantör av avancerade svetsade och maskinbearbetade konstruktionen i rostfria material där kundkrav på högsta kvalitet står i fokus.