Testa elektrifierad mikropendling – billigare än ett SL-kort!Nu när semestertiderna är över och de flesta börjar gå tillbaka till jobbet fylls vägarna med bilar och skapar trängsel. Detta kan leda till frustration av att sitta i långa köer och påverkar även vårt klimat negativt. Därför har det svenska företaget MOVS nyligen lanserat en lösning för miljömedvetna mikropendlare – som dessutom är billigare än ett SL-kort. 

En ständigt växande stad kräver en välfungerande och hållbar infrastruktur. Efterfrågan på nya pendlingsmöjligheter har ökat, särskilt det senaste året som varit präglat av social distans. Många vill inte tränga ihop sig i kollektivtrafiken som under rusningstid och att välja att ta bilen är inte alltid det mest miljövänliga eller smidigaste sättet.   

Vill du göra vardagspendlingen enklare och vara snäll både mot miljön och plånboken? Då är MOVS något för dig. Det är den första tjänsten i sitt slag med ett månadsabonnemang för långtidsuthyrning av lätta fordon som elcyklar och elmopeder. Börja mikropendla med MOVS och få ett enkelt och prisvärt sätt att minska både klimatavtryck och trängsel på väg till jobbet. 

Vill du bli en mikropendlare? Klicka här

Smidigt abonnemang utan strul
Klicka dig enkelt in på ridemovs.com och välj det abonnemang som bäst passar dig. I abonnemangen ingår inte bara själva fordonet utan även hjälm, lås och regelbunden underhållning. Med MOVS smidiga Butler Service får du hjälp hem till dig vid minsta lilla problem, exempelvis om du behöver: 

  • Lagning av punktering och byte av däck 
  • Justering/byte av växlar, bromsar, drev och kedja 
  • Byte av lampor 
  • Åtgärder för batteri och elektronikfel 

Nyfiken? Läs mer om abonnemanget här 

Billigare än ett SL-kort
Från 495kr i månaden får du både en snabb och enkel väg till jobbet som samtidigt är ett ekonomiskt bra val då du slipper dyra investeringar i egna elfordon. Oavsett om du väljer elcykel eller elmoped finns alternativ som dessutom är billigare än ett månadskort hos SL.  

Fordonen som du kan hyra är designade och byggda för att hålla över tid. Servicen som ingår ökar även livslängden på fordonen ytterligare. Därmed kan du även känna dig trygg med att du får hyra en elcykel eller elmoped som är noga kontrollerad och underhållen. Du väljer själv mellan ett billigare abonnemang bundet i 12 månader eller ett obundet abonnemang månadsvis som är lite dyrare. 

MOVS är en del av Movs Technology Group som har varit branschledande inom försäljning av personliga miljövänliga transportmedel sedan 2005. Movs Technology Group är idag marknadsledande på elmopeder, samt ledande återförsäljaren av elcyklar i Sverige.

Företaget har utvecklat flera marknadsledande varumärken i Sverige: Baotian, Vässla, Drax, Niu och Lifebike. Mobility-as-a-Servicetjänsten MOVS är en abonnemangstjänst för långtidsuthyrning av lätta elfordon som elcyklar och elmopeder. 

Följ oss gärna på våra sociala medier: