Införskaffa en välgörande bastutunna från Bastuexperten.seVare sig det är vinter eller sommar så går inget upp mot ett härligt bastubad. Bastuexperten.se erbjuder prisvärda bastur som är färdigmonterade och går att placera på tomten eller din favoritplatsEn storsäljare är deras bastutunnor som kan anpassaefter dina önskemål och har två års garanti. 

Förstärkt immunförsvar, bättre andning och en minskad risk för hjärt–kärlsjukdomar. Att svettas i en bastu kommer med många hälsofördelar. Men en vanlig tanke hos människor är att det är svårt att skaffa en egen bastu – det behöver det inte vara. Bastuexperten.se erbjuder färdigmonterade bastur i enastående kvalité som går att placera var du vill. 

– Fördelen med just bastutunnorna är att det blir en utmärkt luftcirkulation och värmefördelning i och med att de är runda, säger Bastuexperten.se. 

Vill du köpa en bastutunna? Klicka här 

Få dina drömmars bastu 

Bastutunnorna finns i många olika utföranden och storlekarNär det kommer till hur man ska värma upp bastun går det att välja mellan ett flertal elektriska aggregat och vedeldade aggregat. För den som vill placera bastun vid en vacker utsikt kan man sätta in ett helt eller halvt panoramafönster. Även takfärgen och materialvalen är upp till dig 

– Bastuexperten.se säljer endast produkter med certifierat trä som är av högsta kvalité. Ett populärt tillval är Thermowood som är värmebehandlad tall. Det är mer resistent mot yttre väderförhållanden och väldigt hållbart, säger Bastuexperten.se och fortsätter: 

– Vi har storlekar för alla olika behov, den största bastutunnan har plats för 10-personer. Du kan även välja till en veranda och ett omklädningsrum. Du kan få din bastutunna precis som du vill.  

Nyckelfärdiga bastustugor 

Bastuexperten.se erbjuder också bastustugor från Salvos och finska Omasauna som levereras kompletta och är startklara från första dagen. Alla bastustugor är anpassningsbara liksom bastutunnorna, men standardmodellerna inkluderar även ett vedeldat bastuaggregat. När bastustugan är levererad behöver du bara stoppa stoppa in nyckeln i dörren och sedan njuta av en hälsofrämjande stund i din nya bastu.  

Läs mer om bastustugorna 

Få en härlig grillupplevelse 

Förutom bastur så säljer Bastuexperten.se även grillkåtor som garanterar en grillupplevelse i världsklass. Dessa stugor med en grill inuti har på senaste tid vuxit sig mycket populära. Bastuexperten.se har ett brett sortiment med många olika kåtor att välja på. 

Här kan du köpa en grillkåta

Bastuexperten.se levererar sina produkter till hela Sverige.  

Bastuexpertens mål är att göra det så enkelt som möjligt för kunderna att skaffa sig en egen bastu – oavsett om man är ute efter en nyckelfärdig bastustugabastuvagninfraröd bastu, en färdigmonterad bastutunna eller om du föredrar att bygga själv. Genom en stabil konstruktion med de bästa materialen och en tillverkning i torr miljö inomhus med fokus på de små detaljerna garanteras en slutprodukt av högsta möjliga kvalitet. Bastuexperten.se gör det yttersta för att erbjuda sina kunder en enastående service och är med hela vägen från beställning till placeringen av bastun.

Besök bastuexperten.se genom att klicka här