Inga förnyade köket via HärjedalsKök – på mindre än en dagNär Inga Lindfors skulle renovera sitt kök anlitade hon HärjedalsKök.
Hon träffade en köksexpert över en kopp kaffe och berättade om sina tankar och idéer – och sedan gick allting både smidigt och snabbt.
– Själva bytet av köksluckor och lådor gick på bara några timmar, det var otroligt smidigt, säger hon.

Nya köksluckor kan ge ditt kök ett fräscht ansiktslyft. HärjedalsKök hjälper dig att fixa nya lådor och luckor som passar in i ditt moderna kök för att ge det en helt ny känsla.
– Istället för att riva ut en gedigna, fullt fungerande planlösning som hade kunnat hålla i många år till renoverar vi köket efter den på den befintliga planlösningen, säger Mattias Abrahamsson, vd på HärjedalsKök. I de allra flesta kök är stommarna alldeles förträffliga. 

Med HärjedalsKök får du ett svensktillverkat, hållbart kök som bådetar hänsyn till plånboken och miljön – hållbarhet löper nämligen som en röd tråd genom hela verksamheten. Alla luckor måttanpassas för att sedan tillverkas i företagets köksfabrik i Funäsdalen, där ett genuint hantverk präglar produktionspersonalen som omtänksamt tar hand om de nya köksluckorna. 

 Genom att boka in ett kostnadsfritt hembesök och gå igenom tankar och förväntningar tillsammans med en av HärjedalsKöks trevliga och kunniga köksexperter dras Härjedalsmetoden® igång. Runt en månad efter mötet med köksxperten och beställningen av de nya luckor monteras köket på mindre än en dag av en noggrann och proffsig köksmontör – som dessutom tar med sig de gamla luckorna.

Att få diskutera en köksrenovering hemma med en köksexpert kostar faktiskt inget. Vill du veta mer?

Drar sitt strå till stacken
Mattias Abrahamsson berättar att HärjedalsKök vill bidra efter bästa förmåga och hjälpa svenska kökskonsumenter speciellt när det kommer till källsortering. Köket som rum är sällan anpassat efter de allt tuffare krav på avfallshantering som växer fram och därför lägger företaget mycket kraft på att erbjuda funktionella lösningar som fungerar i alla typer av kök. Som t ex det nya systemet för källsortering i en låda under diskbänken, där konsumenten på ett enkelt och snyggt sätt kan sortera sitt avfall väl och bidra till en bättre fungerade samhällsbild. 

– 40 procent av allt som slängs i den vanliga soppåsen i dag kan användas till bra saker, till exempel till biogas och biogödsel som i sin tur kör bussar och hjälper till att odla ny mat. En liten ansträngning av oss alla kan verkligen göra den stora skillnaden, och vi vill vara med och göra den lilla ansträngningen så lindrig som möjligt, säger han.

Det finns många sätt att förnya köket på, men vi vågar påstå att vårt sätt tillhör det allra bästa. Det är luckorna och lådorna som slits mest i köket – skåpstommarna håller minst dubbelt så länge genom att byta till nya luckor och lådor som är måttanpassade till dina befintliga köksstommar kan du få ett nytt kök monterat på bara en dag.

Läs mer här

Mattias Abrahamsson, vd på HärjedalsKök

Mattias Abrahamsson, vd på HärjedalsKök