”Du kan inte ha för många skor”

Duffys kollektion erbjuder något för alla stilar och alla tillfällen 

Skogarderoben är minst sagt individuell, och visst känns det lite som att man rent skomässigt skulle kunna bli placerad i olika fack? Antingen är man en person som har ett par ”go-to” skor som funkar för alla tillfällen eller så har man olika skor för olika tillfällen.

Skomärket Duffy har gjort sig känt för att varje säsong presentera en bred kollektion för att inkludera alla Skandinaviens kvinnor – säsongsbaserade kollektioner med skor för alla stilar och alla tillfällen.  

– Oavsett om du är ute efter vardagsskor, sneakers eller något mer dressat har Duffy ett brett utbud som tillgodoser alla smaker och preferenser, säger Carolin Järletoft, Säljare.
 
Vilka skor passar din stil? Se sortimentet här 

I dagens snabbrörliga modescenario är skor inte bara en accessoar – de är en uttrycksform som vittnar om både stil och personlighet. Ett märke som omdefinierat sättet vi ser på skor är Duffy Shoes, enastående för sin passion att erbjuda trendiga, bekväma och prisvärda skor för kvinnor i hela Skandinavien.

– Vi har en omsorgsfullt skapad kollektion som sträcker sig från avslappnade till eleganta stilar, vilket har gjort oss till en favorit bland skoentusiaster, säger Ola Persson, vd.

Vad söker du? Läs mer här

Trendspanande designteam
Lars Nilsson, Kollektionsansvarig, berättar att Duffy också förstår vikten av att erbjuda skor som är inkluderande och klassiska, inte bara trendiga.

– Vårt designteam håller sig uppdaterade med de senaste modetrenderna och integrerar dem i samtliga kollektioner. Oavsett om du föredrar en klassisk och tidlös look eller om du vill ha något mer vågat och modernt, har Duffy ett brett utbud av alternativ att välja mellan.

Duffy - Fashion Center

Duffy Shoes – Från design till inkluderande stil 

Sedan 2004 har Duffy Shoes präglat en berättelse om passion, inkludering och mod. Med en stark inriktning på design, mönster och trender har vi skapat en unik resa som började i Glimåkra och spred sig över hela Skandinavien.

Våra snygga, moderna och prisvärda skor hyllar mångfald och inkludering, med kvinnors självuttryck alltid i centrum.

Läs mer och se sortimentet här