JURAs populära S8-maskin är på kampanj: ”Allt för kaffeälskaren”Enligt statistik dricker vi svenskar i snitt två och en halv kopp kaffe – varje dag. För många är en kopp kaffe en direkt synonym till livsnjutning, men det är samtidigt smått tidskrävande och inte alltid helt enkelt att få till en felfri kopp. Med kaffemaskinen S8 från JURA blir det däremot lekande lätt att få briljanta resultat – varje gång. Nu är den dessutom på kampanj.

– JURA S8 är en så vansinnigt populär maskin. Förmodligen på grund av sin trevliga design och att den har allt för en kaffe- och cappuccinoälskare att önska, säger Daniela W Gustavsson, Head of Marketing på JURA.

En kopp kaffe kommer i många olika former och passar till olika tillfällen. Oavsett om det handlar om en uppiggande americano på morgonkvisten, en caffe latte efter lunchen eller en cappuccino efter kvällsfikat så har de samtliga någonting gemensamt: de får gärna göras på smidigt vis utan att kräva allt för mycket dyrbar tid. Många väljer därför att inte göra sina drycker från grunden manuellt, utan istället genom att använda sig av en helautomatisk kaffemaskin. 

På den vägen har schweiziska JURA blivit en stor favorit – och inte minst i vårt kaffeälskande Sverige.

En populär maskin
JURA har i ett flertal årtionden bistått människor världen över med olika sorters kaffe i allra högsta kvalitet. Daniela W Gustavsson berättar att de har en stor mängd maskiner i sitt breda sortiment – men att det finns en som blivit något av en folkfavorit i de svenska hemmen.

– Maskinen S8 är oerhört omtyckt, likt många andra modeller. Just nu är S8:an på kampanj, så om det är någon gång man ska slå till på en maskin som man med största sannolikhet kommer älska så är det nu.

– Den är dessutom oerhört användarvänlig. Du kan själv på displayen välja hur gränssnittet ska se ut och var dryckerna ska vara placerade, och därefter är du bara ett klick bort från en alldeles utsökt kaffedryck. Om så önskas kan du även toppa den med mjölkskum av absolut finaste och krämiga sort. 

Vill du veta mer om JURAs S8?

Tillred din kaffe – via Bluetooth
Smidiga funktioner och användarvänligt manövreringskoncept, men det stannar inte heller där. Kampanjmodellen S8 har även möjlighet att ansluta till din mobil eller surfplatta via medföljande ”Smart Connect”. Via gratisappen J.O.E kan du därefter styra din maskin med hjälp av Bluetooth – utan att behöva lämna exempelvis din säng eller soffa. Är ni flera i familjen som alla har olika favoritsorter så kan dessa smidigt sparas i appen.

Styr maskinen via en app – läs mer här

– Genom ett knapptryck får du din alldeles egna latte, specifikt tillredd efter ditt tycke och smak. Med ett annat knappval kan din partner få sin cappuccino efter sitt, säger Daniela och avslutar:

– Smidigt och stiligt!

Vi är innovationsledande och marknadsledande i världen när det gäller hightech-kaffemaskiner i premium-segmentet för hemmabruk, kontor och restaurang. Varumärkets helautomatiska kaffemaskiner utmärker sig genom ultimat kaffekvalitet, utmärkt design och enklast möjliga handhavande.

JURA Sweden AB är ett dotterbolag till det schweiziska moderbolaget JURA Elektroapparate AG som har utvecklat innovativa och exklusiva hushållsapparater sedan 1931. Vi ansvarar för all distribution, försäljning och service i Sverige och Norge.