Kickstarta viktminskningen – med naturlig och vetenskapligt bevisad metodAtt gå ner i vikt är svårt, det vet de flesta som någon gång har provat. För den som vill kickstarta sitt nya, hälsosamma liv är FastTrack en bra start på vägen. Produkten är relativt ny på den svenska marknaden men har gjort succé i bland annat Norge.
– Det här är ingen quick fix, utan ett långsiktigt stöd när du ska lägga om din livsstil, säger Fredrik Johansson, kategorichef för FastTrack.

Ett för högt kaloriintag i kombination med stigande ålder, dålig sömn, stress och en rad andra faktorer gör ohälsosam övervikt till ett välfärdsproblem som kan vara svårt att få bukt med. Kortsiktiga dieter och ovetenskapliga metoder gör att människor som vill gå ner i vikt står och stampar med uteblivna resultat.  

– FastTrack är framtagen utifrån vetenskaplig grund och har bevisad effekt. Det finns över fem års forskning på vårt patenterade extrakt Slendacore och det innehåller endast naturliga ingredienser, säger Fredrik. 

Unik synergieffekt ger viktminskning
Extraktet Slendacore har funnits sedan 2011 och består av tre aktiva, botaniska substanser som tillsammans ger en synergieffekt som hindrar fettceller från att mogna – och hjälper till att öka nedbrytningen av fett.  

– Bland tusentals botaniska ämnen fann man de här tre substanserna – Curcuma, Moringa oleifera och Murraya koenigii – som tillsammans och i specifika doseringar gav resultat på viktminskning. Detta har sedan bekräftats i flera studier, fortsätter Fredrik. 

Förutom FastTrack, som har dokumenterad effekt på problemområdena kring midja och höft, finns även FastTrack Man, som specifikt riktar sig till män. Den innehåller även ämnen som zink, jod, krom och vitamin B6 som tillsammans kan påverka testosteronnivån, blodsockret och ämnesomsättningen – och därmed ge det envisa bukfettet en extra match. 

En morot till en mer hälsosam livsstil
Mottagandet av FastTrack har varit väldigt positivt. Många hör av sig och berättar hur preparatet varit en hjälp i omställningen till ett mer hälsosamt liv. Fredrik vill dock understryka att FastTrack inte är en quick fix, utan mer ett hjälpmedel och ett stöd som kan öka motivationen. Men studier visar att FastTrack kan ge resultat även på kort tid. 

– Att snabbt se siffrorna rasa på vågen kan alltid vara en morot till att upprätthålla en balanserad livsstil med bra kost och träning, avslutar Fredrik. 

FastTrack främjar viktminskning på ett mer effektivt sätt än vid endast diet och träning. Vi rekommenderar att kosttillskottet tas tillsammans med en väl sammansatt kost med ett intag på cirka 1800–2000 kalorier, samt 30 minuter lätt motion per dag. FastTrack saluförs i Sverige av MedicaNatumin. 

Läs mer här