Knepet: Så kan du bli kvitt din skada eller smärta – en gång för alla

Från vänster, U23-landslagsbrottaren Lovisa och Daniela, spelare i det Svenska Damlandslaget i Futsal

Dras du med en idrottsskada, diskbråck eller artros? Du är inte ensam – men det finns knep att ta till! Hos Sportsrehab hittar du utvalda stöd, skydd och ortoser som kan hjälpa dig att rehabilitera eller förebygga såväl smärta som skador.

– Det är natt och dag jämfört med andra skydd, säger Björn Lindberg från Sportsrehab.

Muskelbristningar, hälsene- och benhinneinflammationer, löparknä, tennisarmbåge och hälsporre. Det är bara några av de skador som toppar listan bland vanliga skador i dag. Oavsett om du kategoriserar dig som vanlig motionär eller elitidrottare kan du med rätt stöd och skydd rehabilitera och dessutom förebygga att drabbas av smärtor och skador.
– Alla kan råka ut för skador och drabbas av olika krämpor, säger Björn Lindberg från Sportsrehab.

Dras du med en skada eller smärta som du vill bli kvitt? Spana in utbudet hos Sportsrehab!

Sportsrehab är en av Sveriges populäraste butiker för den som söker kvalitetssäkrade, stabila och bekväma stöd och skydd. Här finns allt från knä- till fotleds-, armbågs- och handledsskydd – vidare till stöd och skydd för den som exempelvis lider av diskbråck.
– Produkterna är lite dyrare men de är riktade till dig som har en specifik skada. Det är verkligen natt och dag jämfört med andra skydd, säger Björn Lindberg.
Vill du veta mer om Sportsrehab och hitta ett stöd som passar dig? Klicka här!

”Helt klart det bästa”
Ett av världens mest sålda knäskydd, som återfinns i sortimentet hos Sportsrehab, är Bauerfeinds GenuTrain. Daniela, spelare i det Svenska Damlandslaget i Futsal, har haft många knäskador i sin karriär och använder knäskyddet för att stabilisiera sitt knä och förebygga fler skador.
– Jag använder många av Sportsrehabs produkter och dom hjälper mig att hålla mig hel och kunna träna fullt ut. Min favorit är knästödet GenuTrain, men jag använder även deras kompressionsstrumpor och kompressionstights.

U23-landslagsbrottaren Lovisa, 20, storsatsar i brottningsringen och har siktet inställt på OS 2024. För att nå dit använder även hon knäskydd från Bauerfeind.
– Knäskydden sitter alltid fast på sin plats, jag har testat många olika märken på knäskydd men Bauerfeind är helt klart det bästa, säger hon.
Här hittar du knäskyddet som Daniela och Lovisa använder!

Stöd vid artros och diskbråck
För dig med artros eller diskbråck finns även en rad skydd som kan hjälpa dig att fortsätta leva som vanligt.
– Om du har artros är det viktigt att du har ett knäskydd som är konstruerat på rätt sätt. Det ska stabilisera och stötta knäleden samtidigt som själva knäleden får avlastning, säger Björn och avslutar:
– Har du istället diskbråck behöver du ett ryggstöd som ger avlastning på ryggen. Det kan vara till stor hjälp under tiden kroppen återhämtar sig och återfår sin normala rörlighet och funktion.

Lider du av artros eller diskbråck? Här hittar du Sportsrehabs produkter för artros och diskbråck!

Vi erbjuder utvalda stöd, skydd och ortoser för att rehabilitera eller förebygga smärta och skador. Våra stöd och skydd är utvalda av legitimerade behandlare med lång erfarenhet av att behandla idrottsskador, ischias, artros och foglossning.

Kontakta oss gärna:
08-550 025 10
info@sportsrehab.se