Knepet: Så kan du enkelt skydda dina värdesakerMånga förvarar sina värdesaker öppet i sitt hem helt utan en tanke på att en inbrottstjuv kan göra ett besök eller att ett okänt elfel kan leda till en stor brand.
Om du är rädd om dina foton, viktiga dokument och datorn med tusentals värdefulla filer på kan det vara en god idé att investera i ett brandklassat skåp eller stöldskyddsskåp.
– Vi har smart och säker förvaring för alla, säger Mattias Ekerlin, platschef på Arkivexperten.

”17 hem brinner – varje dag”
Statistik från brandskyddsföreningen visar att så mycket som 17 hem brinner varje dag – vilket gör det till samhällets vanligaste brandplats. Bostadsbränder är mer än dubbelt så vanligt som bränder i alla andra byggnader tillsammans.
– Våra brandklassade skåp skyddar effektivt dina värdesaker vid brand men fungerar också utmärkt för att ge ett bra stöldskydd vid inbrott, säger Mattias.

Bostadsinbrotten ökar
Information från Brottsförebyggande rådet visar att bostadsinbrott är mycket vanligt och förra året anmäldes hela 22 600 inbrott – en ökning med tre procent jämfört med året innan.
– Ett datamediaskåp är optimalt för dig som idag förvarar dina bilder, viktiga dokument och pappershandlingar digitalt och vill vara säker på att de inte hamnar i orätta händer. Vi har även ett flertal stöldskyddsskåp som också håller tjuvarna borta, säger Mattias.

Idag förvarar många sina viktiga pappershandlingar, digitala bilder och liknande direkt på datorn, på en extern hårddisk eller ett USB-minne. Denna förvaring är såklart smidigt eftersom du får plats med mer dokument när de förvaras digitalt än om det skulle sättas in i pärmar och placeras i en bokhylla i vardagsrummet. Dock är denna typ av förvaring väldigt sårbar då en brand kan förstöra dina värdefulla dokument i ett nafs och en inbrottstjuv enkelt kan plocka på sig dina digitala prylar och stoppa ner i väskan. För att vara säker på att dina saker inte ska bli stulna eller brinna upp kan  Arkivexperten installera och leverera smart och trygg förvaring hem till dig.
Fynda ditt skåp redan idag

Arkivexperten har smart och säker förvaring för alla och erbjuder allt från kassaskåp som skyddar mot brand eller stöld till kompaktarkiv även kallat rullarkiv. Skåpen går att skräddarsy för att anpassas till just det du vill förvara och du kan välja bland arkiv-, dokument-, säkerhets- och kemikalieskåp samt kompaktarkiv.
– I folkmun skulle vi antagligen beskrivas som ett företag som säljer kassaskåp men vi är beredda att gå lite längre i den beskrivningen och säga att vi andas säker förvaring sedan flera år tillbaka, säger Mattias Ekerlin, platschef på Arkivexperten.
Ta reda på mer om Arkivexperten 

 


Kundrecensioner
Göran: "Bra pris, rimlig transportkostnad och bra kvalitet"

Jimmy: "Snabb och bra relevans"

Beatrice: "Bra bemötande och service. Självklart väldigt nöjd med produkten jag köpte. Klart bästa köpet jag någonsin har gjort! Snabb leverans!"

Mats: "Bra kvalitet till ett bra pris och snabb leverans. Kunnig och hjälpsam personal som verkligen hjälpte mig hitta rätt produkt."

Kontakt
Varmt välkommen att kontakta oss!

Telefon: 0770-22 01 22 
E-post: info@arkivexperten.se