Kosttillskottet MagnesiMed gav Kristina en ny livskvalitet: ”Nu sover jag hela natten”Med kosttillskottet MagnesiMed kan oroliga ben och lindriga muskelkramper bli ett minne blott. MagnesiMed innehåller noggrant utvalda magnesiumkällor för optimalt upptag i kroppen och kan ge effektiv hjälp mot lättare kramper, så att du kan fortsätta leva ett aktivt liv.
– Nu sover jag hela natten och vaknar utvilad. Jag rekommenderar MagnesiMed av hela mitt hjärta, säger Kristina Hök, som har besvärats av lättare kramper i benen sedan 90-talet.

Dåliga kostvanor, ökad medicinering och hög ålder är vanliga orsaker till att fler lider av magnesiumbrist. Den livsviktiga mineralen är involverad i över 300 enzymatiska reaktioner i kroppen, och viktig för att bland annat muskler och nervsystem ska fungera korrekt.

Eftersom kroppen själv inte kan producera magnesium är det viktigt att få i sig tillräckligt via kosten – något som inte alltid är så enkelt. Brist på magnesium kan kännetecknas av lättare muskelkramper, oroliga ben, migrän och störd sömn.

Läs mer om MagnesiMed här

Bättre sömn och livskvalitet
För att motverka dessa symptom har det norska företaget NaturaMed Pharma utvecklat kosttillskottet MagnesiMed. Det innehåller noggrant utvalda magnesiumkällor för optimalt upptag i kroppen och hjälper till att stilla oroliga ben och lindriga muskelkramper som stör sömnen för många drabbade.

MagnesiMed har bidragit till att mina besvär med lättare muskelkramper i benen har försvunnit, säger Bjørn Frotvedt som är pensionär, farfar och fotbollsdomare.

Med MagnesiMed får du ett högkvalitativt tillskott av magnesium: en dagsdos motsvarar 67 procent av det rekommenderade dagliga intaget. MagnesiMed är även berikad med vitamin C, B3, B6, furubarksextrakt, trollhassel och Bioperine®.

Vill du veta mer om innehållet och vad det bidrar till? Klicka här

Kosttillskottets ingredienser kan stödja nervsystemets normala funktion och blodcirkulation, för att hjälpa alla stora muskelgrupper att fungera normalt – något Marte Lehne Brandt, som besvärats av lättare kramper i fötter och ben sedan barndomen, har märkt av.

– Det tog inte lång tid för besvären att försvinna efter att jag började med MagnesiMed. Jag kommer fortsätta med det, säger hon.

Specialerbjudande på MagnesiMed
– På MagnesiMed.se kan du läsa mer om kosttillskottet och enkelt göra en beställning. Blir du prenumerant idag får du kostnadsfritt 30 dagars förbrukning och en välkomstgåva, säger David Støle Ruud, Digital sälj- och marknadsansvarig på NaturaMed Pharma. 

Som ett komplement till en sund livsstil har NaturaMed Pharma vuxit till att bli en av Nordens ledande leverantör av kosttillskott via abonnemang. Sedan 1992 har över en miljon kunder valt att ta hand om hälsan med produkter från NaturaMed Pharma. Vårt motto är att våra kunder ska få mer ut av livet, och sträcker oss lite längre för att uppnå detta!