Kötider för tandvård: Aqua Dental erbjuder snabba tider

Aqua Dental, en av Sveriges största tandvårdskedjor, fortsätter att prioritera tillgänglighet i sin verksamhet. I de flesta fall kan deras patienter få en tid samma dag eller dagen efter de söker hjälp. Även specialisttandvården hos tandvårdskedjan har korta kötider, även i de delar av landet där kötiderna ibland uppgår till flera år.

Tillgänglighet och snabb service

Aqua Dental har som mål att göra tandvård mer tillgänglig. Därför har tandvårdskedjan öppet 365 dagar om året och har även slopat den traditionella jour- och helgtaxan som på många andra kliniker innebär ett prispåslag på 50 procent. Tandvårdskedjan avsätter även tider dagligen för akuta besök, vilket gör att patienter kan få hjälp utan lång väntan. 

 

Framtiden för tandvård: tillgänglighet och kvalitet

Aqua Dentals fokus på korta kötider och tillgänglig tandvård är en viktig del i deras engagemang för att förbättra sina patienters upplevelse. Genom att erbjuda tider samma dag och korta väntetider för specialisttandvård, strävar tandvårdskedjan efter att säkerställa att alla patienter får den vård de behöver, när de behöver den.