Kvalitetssäkra din företagskommunikation med PowerinitDet är inte alltid lätt att nå ut med sitt budskap. Powerinit erbjuder flera verktyg för att underlätta ditt företags marknadskommunikation.

Som ett företag med flera kontor, antingen i Sverige eller utspritt i flera länder, kan det vara knepigt att ha en enhetlig marknadskommunikation som inte spretar. Men det är viktigt att ha ett och samma uttryck utåt för att få bättre genomslag. Powerinit erbjuder Brand Management Center, ett digitalt verktyg för att organisationer ska kunna kvalitetssäkra sin marknadskommunikation. Det är en lättanvänd tjänst som består av flera olika moduler, bland annat AdLab som kan skapa trycksaker och annonser i dynamiska mallar.
– Vi gör en dynamisk mall efter företagets instruktioner och riktlinjer. Sedan kan vem som helst som har behörighet producera professionellt material med hjälp av den här mallen utan att ha någon större grafisk kunskap, säger Bengt Sjöberg, CEO för Powerinit.

Mallen går att nå via Brand Management Center, som är en molntjänst som till exempel läggs på företagets intranät. Det krävs ingen installation eller hårdvara av dig som vill använda tjänsten. Som företag hyr man verktyget, och betalar månadsvis. Du kan välja om du vill använda flera av verktygen, eller alla.
– Det beror helt på vad din organisation har för behov, förklarar Bengt Sjöberg.
Ett annat av verktygen, som med fördel används ihop med AdLab, heter Treasury och är som en digital lagringsenhet.
– Här kan du samla allt digitalt material. Filmer, bilder, dokument, och andra digitala tillgångar. Det är lätt att organisera, och att distribuera ut materialet till de som ska ha tillgång till det, säger Bengt Sjöberg och tillägger:
– Vi hjälper företag att nå ut med sitt budskap på marknaden genom att tillhandahålla rätt verktyg.   

Kontakta oss gärna så bokar vi tid för en diskussion kring din marknadskommunikation.  Adress:  Östra Storgatan 20, 553 21 Jönköping Telefonnummer: 036-34 91 00