Är du på jakt efter den perfekta lokalen? Här är Talli!

Många småföretagare och även privatpersoner väljer att köpa eller hyra en lokal, men att hitta rätt kan vara svårt.
Talli erbjuder en plats för människor och företag att förverkliga drömmar med sina mångsidiga, flexibla och kostnadseffektiva lokaler. Så här kan just din lokal-dröm bli sann!

Talli-lokalerna är yteffektiva och mångsidiga – ofta mellan 25 och 80 kvadratmeter. Byggnaderna och lokalerna håller hög kvalitet och är slitstarka både in- och utvändigt, exempelvis är standardgolvet i epoxi både tåligt och lättstädat. Tallis koncept är skapat för att passa både företagare och privatpersoner; lokalerna erbjuds i flera storlekar och med olika planlösningar, med anpassade funktioner och utrustning som exempelvis kök, toalett eller entresoler.

Tack vare flexibiliteten passar lokalerna för många olika slags verksamheter, aktiviteter och ändamål. Idag ryms bland annat filialer för lagring och verkstad, visningsrum, frisör, utställning eller lager för e-handlare (last-mile) samt alla olika typer av hantverkare i Tallis lokaler. Privatpersoner använder ofta lokalutrymmet till förvaring och hobbys, exempelvis bilar, motorcyklar, båtar, husbilen med mera.

Är du intresserad av en liten, mellan eller stor lokal? Talli har en som passar dina behov!

Kommande projekt
Örebro – I Adolfsberg bygger Talli fler nya lokaler i en andra etapp, både att hyra och att köpa. Projekten färdigställs under våren och inflyttning kan ske till sommaren 2023.
Södertälje – Lokaler att hyra eller köpa kommer att byggas i det attraktiva området Almnäs, eller Stockholm Syd som det också kallas. Platsen kommer utvecklas till regionens största industri- och logistikområde. Lokalerna ligger strategiskt intill E20 och passar perfekt för både företag och privatpersoner.
Botkyrka – Lokaler tillgängliga för köp, byggstartas snart i Tullinge Riksten Företagsby, och kommer vara ett perfekt område att positionera sig vid för både små och medelstora företag.

Köpa eller hyra utrymme?
Talli erbjuder olika upplåtelseformer – för att det ska passa dig eller din verksamhet så bra som möjligt. I flera av Tallis fastigheter och projekt finns det en byggnad med hyreslokaler och en byggnad med lokaler som du kan köpa.

Att köpa passar dig som vet att du har ett långsiktigt behov av lokalen; om du har möjlighet att finansiera ett köp blir det ju oftast billigast i längden. Ytterligare en fördel är att du alltid kan hyra ut hela eller delar av din lokal.

Att hyra en lokal passar dig som är osäker på hur länge du behöver lokalen – ett passande val för att känna in dig i lokalen och ha möjlighet att byta till mindre eller större utrymme om det behövs. Det passar även dig som inte vill binda kapital eller ta ett lån för ett köp. Hyreskontrakten tecknas mellan 1–5 år.

Om Talli
I Finland har Talli, eller Talliosake som vi heter där, blivit synonymt med våra högklassiga lokaler för småföretag och hobbyverksamheter. Idag är vi marknadsledande med inte mindre än närmre 6000 lokaler i drygt 70 anläggningar på 35 orter.

Talli är ett varumärke i DEN Sweden AB, och DEN Sweden AB är i en del av DEN Group-koncernen från Finland som med sina 500 medarbetare har som målsättning att hjälpa våra kunder att förverkliga sina hus- och lokaldrömmar. I koncernen ingår förutom Talli och Talliosake även Finnlamelli som tillverkar timmerhus för den internationella marknaden, samt Designtalo och Ainoakoti som båda bygger nyckelfärdiga villor för den finska marknaden.

Besök Talli.com här